Libnet.ro
UNICEF

13:30

EXCLUSIV Familia Stoian risca dosar penal! Ce a facut Florin Salam cu trupul fratelui sau, dupa ce a murit rapus de boala

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Familia Stoian risca dosar penal! Ce a facut Florin Salam cu trupul fratelui sau, dupa ce a murit rapus de boala

Familia Stoian risca dosar penal. Asta dupa ce politia a venit in aceasta dimineata acasa la Florin Salam si a cerut ca mortul sa fie dus direct la groapa. Familia Stoian risca dosar penal! E mare drama in familia lui Florin Salam, dupa ce fratele sau, Nelu Stoian, a decedat din cauza noului coronavirus. El . continuă pe Playtech

Dosar penal la Braila, dupa ce un primar a transportat alegatorii la vot cu masina institutiei

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Braila au deschis dosar penal pentru delapidare, in urma unei sesizari care anunta ca un primar din judet transporta alegatorii la vot cu autoutilitara institutiei.

Fosta vedeta PRO TV, dosar penal pentru coruperea alegatorilor. I-a pacalit ca vor primi cate 10.000 de lei

Alegerile Locale de anul acesta, poate mai mult ca oricand, a generat pasiuni exagerate. Este si cazul lui Mohammad Murad, candidat independent, care a ajuns cu dosare penale si sa fie arestat pentru mita electorala. Fosta vedeta PRO TV, dosar penal pentru coruperea alegatorilor Candidat independent pentru pentru Primaria Mangalia, fosta vedeta PRO TV si .

Dosar penal pentru inaugurarea cu torte a unei nocturne in cea mai mare comuna: 400 de persoane, fara distantare

Procurorii clujeni au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in legatura cu inaugurarea nocturnei din Floresti, cea mai mare comuna din tara, cu cateva zile inainte de alegeri.

Bihor: O batrana de 81 de ani, acuzata de frauda la vot. Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal

O batrana de 81 de ani s-a ales cu dosar penal pentru frauda la vot, dupa ce a votatpe listele suplimentare de la o sectie de votare dintr-o localitate din Bihor, desi avea domiciliul in.

PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. IPJ Dambovita a deschis dosar penal

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. Potrivit social-democratilor, candidatul oferea oamenilordiverse sume de bani in.

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste

In urma comunicatului transmis de PSD Dambovita, in care organizatia a acuzat ca un candidat la functia de primar al Municipiului Targoviste ar fi oferit bani pentru a determina cetatenii sa voteze, IPJ Dambovita s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal.

Profesorul anti-masca din Oradea, cu dosar penal si cercetat disciplinar, dar sacait de situatie. O alta profesoara ii calca pe urme

Profesorul oradean Nelu Pop, ajuns celebru dupa ce a difuzat pe Facebook o inregistrare in care protesta fata de purtarea mastilor de protectie in sala de clasa, este cercetat disciplinar, dar si penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si a facut o noua postare in care se declara sacait.

Constanta: Un nou dosar penal pentru tentativa de fraudare a votului

Un nou dosar de cercetare penala a fost deschis la o sectie de votare din Constanta, unde a fot semnalata o tentativa de fraudare a votului pentru functia de primar, potrivit AgerPres. ro. Potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )