Libnet.ro
UNICEF

18:00

Exclusiv! Ilinca Vandici nu pleaca la CanCan TV! Ramane la Antena 2 si primeste o emisiune de weekend!

ADPM ADPM,
Exclusiv! Ilinca Vandici nu pleaca la CanCan TV! Ramane la Antena 2 si primeste o emisiune de weekend!

CanCan TV isi pregateste revenirea la Acasa TV, insa locul Andreei Mantea nu a fost inca ocupat. Producatorii si-au dorit-o pe Ilinca Vandici in platoul alaturi de Adrian Artene, insa negocierile nu s-au concretizat. Drept urmare, Ilinca Vandici ramane la Antena 2 si primeste o emisiune de weekend, ce va fi difuzata in prime time. Continue reading . continuă pe ADPM

Exclusiv! Ilinca Vandici, dorita ca prezentatoare la CanCan TV!

Dupa plecarea cu surle si trambite de la Kanal D in ograda Acasa TV, show-ul CanCan TV isi cauta prezentatoare. Adrian Artene va ramane in pozitia sa de moderator al show-ului de seara, insa Andreea Mantea se afla pe lista neagra. Andreea nu a fost chemata de cei de la Acasa TV nici macar la un casting, iar varf de lista in topul preferintelor celor de la CanCan TV ar fi acum Ilinca Vandici. Continue reading .

E oficial! Cancan TV se muta la Acasa TV! Iata ce se va intampla cu Cabral si Solcanu!

Asa cum va informam in urma cu trei saptamani, emisiunea Cancan TV nu va mai fi difuzata incepand de luna aceasta de Kanal D, ci se va muta la Acasa TV, odata cu preluarea diviziei media Cancan de catre trustul Pro. Acum, aceasta informatie este oficiala. Continue reading .

Emisiunea Cancan TV va reveni pe micul ecran, dar la postul Acasa

Show-ul Cancan TV va fi difuzat in curand la postul Acasa, de luni pana joi, de la ora 22. 00, unde vor fi invitate numeroase celebritati din peisajul monden, potrivit unui comunicat, citat de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )