Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exclusiv: Liftiera data afara de ministrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa, ca un hot!

Antena3 Antena3,
Exclusiv: Liftiera data afara de ministrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa, ca un hot!

Liftiera data afara de Ministrul Muncii rupe tacerea! intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, femeia, in varsta de 57 de ani, povesteste cum a ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru. continuă pe Antena3

Exclusiv: Liftiera data afara de minstrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa ca un hot!

Liftiera data afara de Ministrul Muncii rupe tacerea! intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, femeia, in varsta de 57 de ani, povesteste cum a ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru.

Paula, liftiera de la Ministerul Muncii, marturii emotionante, la Sinteza zilei

Doamna Paula, liftiera de la Ministerul Muncii care a fost data afara de ministrul Violeta Alexandru, a vorbit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, despre socul pe care l-a trait.

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

Cristina Siscanu rupe tacerea, dupa ce s-a intors in Romania. Ce spune despre eliminarea de la Survivor Romania

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand.

Ministrul Muncii a concediat directori generali din minister

Ieri, Guvernul a aprobat noua organizare a Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, reducand numarul demnitarilor si eliminand posturi de directori generali, a scris pe Facebook Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Ministrul Muncii: Statul ar trebui sa incurajeze beneficiarii de ajutor social sa-si gaseasca de lucru. E un chin sa te adresezi Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmatii dure la adresa ANOFM. Aceasta a criticat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) pentru ca nu incurajeaza sa isi gaseasca un loc de.

Ministrul Muncii, despre adeverintele de vechime: Situatia gasita in sistem este grava. Nu toate cartile de munca au fost scanate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca nu toate cartile de munca sunt scanate, unele dintre ele fiind deja pierdute sau aflate in arhive care nu pot emite adeverinte de vechime.

Ce spune Violeta Alexandru ca s-a intamplat cu liftiera de la Ministerul Muncii

Violeta Alexandru a explicat intr-o emisiune tv de miercuri de ce a concediat liftiera de la Ministerul Muncii pe care-l conduce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )