Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Ce a patit la cateva ore dupa ce a anuntat ca are covid-19

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Ce a patit la cateva ore dupa ce a anuntat ca are covid-19

Adelina Pestritu a anuntat marti noapte ca are noul coronavirus. La ora actuala, influencerita se afla internata intr-un spital din Capitala, iar judecand dupa tag-urile din pozele sale, aceasta ar fi internata la Spitalul Militar Rol 2. EXCLUSIV Lovitura dura pentru Adelina Pestritu! Adelina Pestritu este o femeie activa. A avut numeroase sedinte foto, a . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Bianca Pop! Bruneta a fost tinta unei razbunari cumplite. Iar nu se poate opri din plans

Fosta ispita de la Insula Iubirii care sustine ca nu iese fara 1. 000 de euro la ea, din casa, plange iar. Lovitura dura pentru Bianca Pop, fix din partea fanilor pe care i-ar fi suparat. Bruneta care s-a dat in spectacol dupa moartea si chiar si la inmormantarea lui Emi Pian a ramas fara conturi.

Lovitura dura pentru parinti si bunici. Ce nu mai au voie sa faca atunci cand isi iau copiii de la gradinita

Vesti bune si mai putin bune pentru parinti! in cursul zilei de marti au fost publicate noile reguli privind reinceperea gradinitelor in anul scolar 2020-2021. Ministerul Educatiei a adus la cunostinta normele de siguranta fata de copii, cadrele didactice si parinti, in contextul pandemiei de COVID-19. Printre deciziile adoptate de oficiali se numara si cea .

Adelina Pestritu are coronavirus! Cum s-a infectat, de fapt, si prima reactie a vedetei

Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Cunoscuta vedeta s-a speriat atat de tare incat a inceput sa planga in fata fanilor sai. Vedeta este extrem de afectata. Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Vedeta a izbucnit in lacrimi Cunoscuta Adelina Pestritu a fost testata pozitiv cu coronavirus, iar prima clipa in care a .

Adelina Pestritu, cadou de zeci de mii euro. Super masina pe care si-a cumparat-o

Adelina Pestritu si-a facut un cadou de zeci de mii de euro. Vedeta si-a cumparat o super masina. Adelina Pestritu se poate numi o femeie implinita, avand suscces pe plan profesional, precum si pe plan sentimental, aceasta avand o familie minunata. Adelina Pestritu si-a facut un cadou de mai multe zeci de mii euro. Ce .

Vedeta care neaga ca s-a intalnit cu Adelina Pestritu: Mie pur si simplu imi este rau

Inca o vedeta din Romania a facut un anunt ingrijorator dupa ce Adelina Pestritu a informat ca a fost infectata cu coronavirus. Astfel, Larisa Udila a tinut sa faca primele declaratii, dupa ce initial s-a spus ca s-ar fi intalnit cu bruneta diagnosticata pozitiv. O vedeta neaga ca s-a intalnit cu Adelina Pestritu: Mie pur .

Cum si-a dat seama Adelina Pestritu ca are Covid-19. Ce a simtit in timp ce conducea

Adelian Pestritu a fost depistata cu coronavirus. Vedeta a ajuns in atentia medicilor, iar acum este izolata. in timpul petrecut singura le-a povestit prietenilor din mediul online cum a descoperit ca are COVID-19. Primele simptome ale Adelinei Pestritu. Cum si-a dat seama ca are COVID-19? Adelina Pestritu i-a ingrijorat pe apropiati si pe fani cu .

VIDEO Adelina Pestritu, jignita de fani. Detaliul rusinos pe care l-au observat in aceasta imagine

Adelina Pestritu a intrat in gura fanilor! Cunoscuta bruneta a fost jignita de fani din cauza unui detaliu rusinos pe care l-au observat imediat acestia. Ce a pus-o pe fosta prezentatoare de televiziune intr-o asemenea postura? Adelina Pestritu, jignita de fani. Ce au observat acestia? Adelina este intr-o continua schimbare! Aceasta a scos bani grei .

Adelina Pestritu a luat coronavirus. imi este teama!

Adelina Pestritu a luat coronavirus! Intra in randul vedetelor infectate cu temutul COVID-19, dupa cum ea insasi a dezvaluit azi noapte pe contul ei de Instagram. Adelina spune ca s-a testat dupa ce si-a pierdut gustul si mirosul, iar rezultatul a iesit pozitiv.

Adelina Pestritu, infectata cu coronavirus Am mancat o ciocolata si simteam ca mananc hartie. imi este teama pentru mine si pentru ai mei (FOTO)

Adelina Pestritu a fost confirmata cu COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana pozitiva. intr-un videoclip postat pe Instagram, vedeta a povestit totul, cu lacrimi in ochi. Adelina.

Adelina Pestritu are COVID-19. A fost internata in spital. imi este teama!

Adelina Pestritu are COVID-19. Vedeta a povestit pe Instagram ca si-a dat seama ca a fost infectata in momentul in care a ramas fara gust si fara miros.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )