Libnet.ro
UNICEF

10:30

Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor batausi de la Targu Jiu

Antena3 Antena3,
Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor batausi de la Targu Jiu

Andreea Sava a prezentat, sambata, in emisiunea Descoperiti, noi informatii revoltatoare din cazul fetei de 13 ani agresata de mai multi minori. Una dintre problemele majore ale acestui caz este ca autoritatile nu s-au miscat pana ce imaginile nu au aparut in presa. continuă pe Antena3

Presedintele CJ Gorj cere anchetarea activitatii mamei batausei de la Targu Jiu

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Cosmin Popescu, a vorbit, sambata, in exclusivitate, in emisiunea Descoperiti, de la Antena 3, despre cazul agresiunilor comise de mai multi minori in Targu Jiu. Seful CJ Gorj a declarat ca au fost facute deja anchete sociale la familiile tuturor copiilor implicati in agresiunea asupra fetei de 13 ani.

Secretarul Primariei Targu Jiu are proces pentru constatarea calitatii de colaborator al fostei Securitati

Grigore Jianu, secretarul Primariei Targu Jiu, este implicat intr-un proces aflat pe rolul unei instante de judecata bucurestene pentru recunoasterea calitatii de colaborator al fostei Securitati.

Mircea Badea si-a iesit din minti. Ce pedeapsa ii promite batausei de la Targu Jiu: Nu exista limita la ceea ce as putea sa fac in materie de asa ceva

Cazul violentelor de la Targu Jiu a oripilat o tara intreaga, motiv pentru care mai multe persoane, cunoscute sau nu, au luat atitudine. Una dintre acestea este chiar Mircea Badea, un om de televiziune care spune lucrurilor pe nume in orice situatie. Batausa si familia sunt trimise la psihiatrie in multe situatii, Mircea Badea s-a .

Fata batuta din Targu Jiu rupe tacerea. De ce a fost batuta, de fapt, si ce le-a spus agresoarelor dupa incident

Imaginile cu fata batuta si umilita de alte patru adolescente au lasat cu gura cascata, dar i-a si revoltat pe toti cei care le-au vazut. in acestea, tanara este supusa unor lovituri si umilinte greu de imaginat, mai ales pentru faptul ca agresoarele fetei au pana in 14 ani. De ce a fost batuta, de .

Cei trei tineri retinuti, dupa ce au batut si umilit un baiat in Targu Jiu, lasati in libertate

Cei trei tineri retinuti dupa ce au batut si umilit un baiat in Targu Jiu, in urma cu cateva luni, au fost lasati in libertate de judecatori, dupa ce si-au petrecut o noapte in arest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )