Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Numele presedintelui Klaus Iohannis, luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Numele presedintelui Klaus Iohannis, luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk, fost premier al Poloniei, sutin mai multe surse politice consultate in ultimele zile. Potrivit acestora, nu este clar daca presedintele Iohannis este interesat de aceasta pozitie, insa in mod cert de bucura de sustinerea oficialilor europeni care au si inceput sa pregateasca terenul acceptarii presedintelui Iohannis pentru pozitia de presedinte al Consiliului. Intrebata care este pozitia presedintelui in legatura cu o eventuala candidatura la presedintia Consiliului European, Administratia Prezidentiala nu a raspuns solicitarii Hotnews. ro . continuă pe Hotnews

Numele lui Klaus Iohannis, luat in calcul pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk, fost premier al Poloniei, sutin mai multe.

HotNews: Numele lui Iohannis, luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk, fost premier al Poloniei, sustin mai multe surse politice, potrivit site-ului HotNews. ro.

Klaus Iohannis, luat in calcul pentru pozitia de presedinte al Consiliului European

Numele lui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, noteaza Hotnews , citand mai multe surse politice consultate in ultimele zile.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis dupa bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, ocazie cu care si-a reafirmat sprijinul pentru institutia condusa de Laura Coruta Kovesi. O parte din mesajul.

Ce ii transmite Kovesi presedintelui Klaus Iohannis

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va prezenta miercuri, de la ora 11,00, la Sala de Marmura a Cercului Militar National din Bucuresti, raportul de activitate al DNA pe.

BOMBA! Iohannis ia in calcul SA NU MAI CANDIDEZE la presedintie in 2019! Cu ce functie e ademenit de la Bruxelles

Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul pentru a-i urma lui Donald Tusk la sefia Consiliului European, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse politice. Nu se stie daca Iohannis.

Surpriza pentru Klaus Iohannis si Romania: presedinte al Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannisi-ar putea urma lui Donald Tusk, actualul sef al Consiliului European. Donald Tusk, fostul premier al Poloniei, a fost presedintele Consiliul European din 2014. El isi va incheia mandatul in 2019, anul cand si Klaus Iohannis isi va incheia primul mandat la Palatul Cotroceni. Numele lui Iohannis este luat in calcul la Bruxelles [].

Surpriza pentru Klaus Iohannis si Romania: presedinte al Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannisi-ar putea urma lui Donald Tusk, actualul sef al Consiliului European. Donald Tusk, fostul premier al Poloniei, a fost presedintele Consiliul European din 2014. El isi va incheia mandatul in 2019, anul cand si Klaus Iohannis isi va incheia primul mandat la Palatul Cotroceni. Numele lui Iohannis este luat in calcul la Bruxelles [].

Numirea procurorilor-sefi: CCR si PSD l-au lasat pe Klaus Iohannis fara putere. Motivarea Curtii, pe intelesul tuturor

CCR a publicat motivarea deciziei prin care a declarat partial neconstitutionala Legea 303/2004, una dintre cele trei legi ale Justitiei modificate de PSD. Practic, CCR a consfintit demersul prin care PSD i-a amputat masiv puterea presedintelui Klaus Iohannis in procedura de numire a procurorilor-sefi Parchet General, DNA, DIICOT) sau a conducerii Curtii Supreme. Magistrat raportor a fost Mona Pivniceru. Iata un tablou comparativ.

SONDAJ Presedintele Klaus Iohannis, in carti pentru presedintia Consiliului European. Credeti ca va accepta sa candideze pentru aceasta functie?

Numele presedintelui Iohannis este vehiculat pentru pozitia de presedinte al Consiliului European, dupa ce actualului ocupant, Donald Tusk, ii expira mandatul, dupa cum au spus pentru HotNews. ro mai multe surse politice. Detalii - aici. Credeti ca seful statului va accepta sa candideze pentru aceasta pozitie?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )