Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV Presa anti-Trump il poate face din nou presedinte pe republican. Sebastian Fitzek, politolog: Profita de psihologia inversa a maselor

B1 B1,
EXCLUSIV Presa anti-Trump il poate face din nou presedinte pe republican. Sebastian Fitzek, politolog: Profita de psihologia inversa a maselor

Marele adversar al lui Donald Trump nu este Joe Biden, ci presa americana, crede politologul Sebastian Fitzek. Din multe puncte de vedere, Donald Trump intruchipeaza excelent modelul liderului populist. continuă pe B1

Sedinta plenului Senatului nu poate incepe din cauza lipsei cvorumului. PSD nu reuseste sa recastige majoritatea

Sedinta plenului Senatului, programata pentru ora 14:00, nu poate incepe din cauza lipsei cvorumului. in sala sunt prezenti doar senatori de la PSD si ALDE. Ar absenta inclusiv senatori de la PSD, potrivit.

Meghan Markle este insarcinata din nou?! Ce au descoperit americanii despre sotia Printului Harry

Zvonurile conform carora Meghan Markle ar fi insarcinata din nou par sa fie reale. Dupa ce au aparut imagini in care sotia Printului Harry pare mai plinuta la fata decat de obicei, americanii au facut o noua descoperire despre fosta Ducesa de Sussex. Motivele pentru care americanii cred ca Meghan Markle este din nou insarcinata .

Primele sperante ca Michael Schumacher va putea fi vazut din nou de fani: Eu ma intalnesc zilnic cu el

Incep sa apara vesti ceva mai bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Au trecut aproape sapte ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul mare campion de Formula 1. Iar in tot acest timp, familia a oferit extrem de putine detalii legate de starea de sanatate a germanului.

EXCLUSIV Oana Zavoranu o face praf pe Raluca Pastrama. De ce nu poate divorta de Pepe, de fapt

Oana Zavoranu, prima sotie a lui Pepe, a facut declaratii incendiare, pentruimpact. ro, despre divortul artistului de Raluca Pastrama. Ea crede ca totul este o regie, de dragul publicitatii, avand in vedere ca, la vreme de pandemie, artistul este falit. Oana e convinsa ca el va anunta brusc o impacare cu Raluca, in momentul in care .

Dr. Emilian Imbri: in momentul in care ajungem in situatia asta, in care fiecare zi numarul de cazuri creste cu 5.000, 6.000, nu se mai poate face nimic

In lumina noilor date transmise de catre Grupul de Comunciare Strategica, ce anuntau ca Romania a inregistrat un nou record negativ al infectarilor cu COVID-19, medicul EmilianImbri, managerul Spitalului.

Huawei ar putea deveni din nou un jucator important pe piata globala de mobile: ce s-a schimbat

Activitatea Huawei din ultimii ani a fost sabotata masiva printr-un set de restrictii impuse de Donald Trump. Acum, lucrurile se pare ca s-au mai relaxat, partial. Pana de curand, nicio.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )