Libnet.ro
UNICEF

08:30

EXCLUSIV Procesul violatorilor din Vaslui se incheie astazi. Noul judecator a respins toate solicitarile avocatilor celor sapte inculpati

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Procesul violatorilor din Vaslui se incheie astazi. Noul judecator a respins toate solicitarile avocatilor celor sapte inculpati

Dupa o sedinta de judecata maraton, care s-a intins pe parcursul mai multor ore si respingerea a doua cereri de recuzare a judecatorilor, procesul celor sapte violatori din Valeni se apropie de final. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, anunt surprinzator in privinta violatorilor din Vaslui

Ce s-a intamplat astazi la Vaslui, in procesul celor 7 violatori, arata un lucru extrem de grav: Justitia nu ofera garantii oamenilor obisnuiti. in ritmul acesta, cu decizii controversate si actiuni opace.

Tanara din Vaslui violata de sapte indivizi a cerut clementa pentru unul dintre faptasi: A fost prima femeie din viata lui, dar dupa toata povestea asta, n-o sa-i mai trebuiasca vreodata alta

Procesul violatorilor din Vaslui va avea loc vineri, 14 august, iar unul dintre indivizi ar putea scapa aproape basma curata. Victima a cerut judecatorilor sa fie mai blanzi cu Ionut Surleac pentru ca a fost ultimu.

Procesul celor sapte violatori din Vaslui s-a incheiat. Instanta anunta luni verdictul (VIDEO)

Procesul in cazul celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani s-a incheiat, informeaza B1 TV. La ora actuala, se pun concluziile, urmand ca dupa aceea cei sapte tineri sa isi.

A fost conceput un program malware pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania

IBM a descoperit o versiune de malware Tinba v3 configurata pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania, iar un expert in cyber intelligence al companiei americane recomanda institutiilor de credit sa-si informeze clientii si sa colaboreze cat mai bine cu furnizorii de securitate antifrauda, informeaza site-ul securityintelligence. com.

Seful Pro TV il apara pe Maruta, dupa scandalul violului din Vaslui

Seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a explicat, pentru Hotnews, ca echipa La Maruta nu a gresit cu nimic atunci cand a intervievat-o pe victima violului din Vaslui si i-a dezvaluit identitatea, intrucat Pro TV ar fi actionat incorect daca nu i-ar fi oferit, la cerere, sansa de a vorbi.

Si, totusi, i se poate face dreptate fetei violate de cei sapte barbati din Vaslui? Judecatorii dau vineri examenul adevarului

Mii de sustinatori ai elevei din Vaslui violate pana la lesin, stropita cu alcool si batjocorita din nou, s-au mobilizat pe internet si au anuntat ca o sustin pe tanara, fie prin prezenta la Judecatoria Vaslui, fie doar in mediul virtual. La termenul din procesul violatorilor din data de 14 august 2015 si-a anuntat prezenta inclusiv luptatorul Catalin Morosanu.

Procesul in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Cand se va da verdictul

Procesul de la Judecatoria Vaslui in cazul celor sapte tineri acuzati de violarea unei fete de 18 ani s-a incheiat, vineri seara, dupa mai bine de opt ore, timp in care sedinta de judecata a fost suspendata de trei ori.

Violatorii din Vaslui, huiduiti la instanta. Procesul a fost suspendat

Agitatie mare la Vaslui, acolo unde s-a strans o multime de persoane in fata Tribunalului, acolo unde erau asteptati violatorii tinerei de 18 ani. Sunt aproape 1. 000 de persoane, flancate de jandarmi, cei mai.

IBM a descoperit un program malware conceput pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania

Cercetatorii IBM Security X-Force au analizat la sfarsitul lunii iulie o noua varianta a programului Tinba v3 Trojan, iar aceasta este, potrivit expertilor, primul malware conceput pentru a ataca exclusiv 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3191 seconds )