Libnet.ro
UNICEF

09:45

EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti

Noua posibila numire, in functia de director general interimar al Operei Nationale Bucuresti, este regizorul Andrei Serban, potrivit surselor Adevarul. Regizorul Andrei Serban traieste la New York, dar vine frecvent in Romania pentru a monta spectacole de teatru si de opera si pentru a face ateliere de creatie cu tineri actori. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Regizorul Andrei Serban, posibil nou director general interimar la Opera Nationala Bucuresti VIDEO

Noua posibila numire in functia de director general interimar al Operei Nationale Bucuresti este regizorul Andrei Serban, potrivit surselor Adevarul. Celebrul regizor Andrei Serban traieste la New York, dar vine frecvent in Romania pentru a monta spectacole de teatru si de opera si pentru a face ateliere de creatie cu tineri actori.

CFR Marfa are un nou director general: Mihut Craciun, consilier al premierului, fost sef al Kandia si Red Bull in Romania

Mihut Craciun, care a condus in ultimii ani mai multe businessuri in Romania printre care cel al producatorului de ciocolata Kandia Dulce si cel al producatorului de energizante Red Bull, a fost numit manager privat la CFR Marfa, dupa ce Adunarea Generala a Actionarilor a decis numirea lui in functia de membru al Consiliului de Administratie al tranportatorului feroviar de marfa.

Protest spontan in curtea TVR: Consiliul a amanat din nou numirea pentru functia de presedinte-director general

Aproximativ 200 de angajati ai Televiziunii Romane au protestat in curtea institutiei, denuntand situatia in care se gaseste televiziunea, fara o conducere votata de Parlament, care a respins doua candidaturi la functia de presedinte-director general.

Mihai Craciun, noul director general al CFR Marfa

Noul Consiliu de Administratie al societatii CFR Marfa l-a numit pe Mihut Constantin Craciun in functia de director general al societatii, potrivit unui comunicat remis de catre Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa SA.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )