Libnet.ro
UNICEF

18:15

Exclusiv! De ce a renuntat Anca Jurma la sefia DNA

Antena3 Antena3,
Exclusiv! De ce a renuntat Anca Jurma la sefia DNA

Rasturnare de situatiein privinta sefiei DNA! Anca Jurma nu mai vrea prelungirea mandatului sau interimar, pana la numirea unui procuror sef. Conform unor surse din CSM, ea a acceptat sa ii fie. continuă pe Antena3

Sectia pentru procurori a CSM discuta, luni, propunerea de prelungire a delegarii procurorului Anca Jurma la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, luni, propunerea de prelungire a delegarii procurorului Anca Jurma la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie.

Sedinta importanta, luni, la CSM: Sectia pentru procurori decide daca prelungeste delegarea Ancai Jurma la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii are pe ordinea de zi a sedintei de luni propunerea de prelungire a delegarii Ancai Jurma in functia de procuror-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), transmite Mediafax.

Procurorul Anca Jurma renunta la sefia DNA

Procurorul Anca Jurma a renuntat la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in ziua in care sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) trebuia sa discute propunerea de prelungire a delegarii sale la conducerea DNA. O decizie in acest sens a fost amanata, in 20 decembrie, de membrii sectiei.

Anca Jurma nu mai vrea un nou mandat la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca Anca Jurma a renuntat la sefia DNA.

Ministrul Justitiei anunta ca Anca Jurma nu mai vrea un nou mandat de interimar la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la CSM, ca Anca Jurma a anuntat, prin intermediul unei scrisori transmise Sectiei pentru procurori a CSM, ca nu mai vrea sa continue mandatul interimar la conducerea DNA.

Anca Jurma se retrage de la conducerea interimara a DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit luni in sedinta pentru a discuta prelungirea mandatului interimar detinut de Anca Jurma la conducerea DNA. Jurma, insa, s-a retras si nu.

Iohannis continua razboiul cu Tudorel Toader: Nu-l voi revoca pe procurorul general. Lazar face o treaba foarte buna acolo. Ce spune despre sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca nu-l va revoca pe procurorul general Augustin Lazar, asa cum a propus ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Cat despre numirea Adinei Florea la sefia DNA, propunere refuzata deja de seful statului, dar pe care Tudorel Toader a trimis-o din nou la Cotroceni, Iohannis a spus ca analizeaza.

Anca Jurma a renuntat la sefia DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

Toader, intrebat daca Iohannis e obligat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA fara a se opune: Eu ma bucur ca intelegeti,

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )