Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E baiatul unui fotbalist celebru, reactia de ultim moment

Playtech Playtech,
EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E baiatul unui fotbalist celebru, reactia de ultim moment

Ieri, in jurul orei 15:35, la statia de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel ca o fata a sarit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arata cum o alta femeie de pe peron i-a facut semn disperata sa se ridice, tragand-o in ultima clipa inainte de a . continuă pe Playtech

Cine este prima sotie a lui Radu Valcan si de ce au divortat

Radu Valcan este unul dintre cei mai admiratibarbati din showbizul romanesc, atat din prisma fizicului atragator cat si a casniciei fericite. Adela Popescu si Raduformeaza de ceva vreme.

Cine este marea castigatoare a premiului Loto. A luat 1,72 milioane de euro

Pe 7 februarie 2021 a avut o noua extragere Loto 649 si deja avem un castigator. Suma stransa pentru aceasta nou extragere a fost de peste 1,72 milioane de euro. Premiul a fost castigat la Categoria I-a. Deja s-a aflat si castigatorul extragerii Loto din 7 februarie. La 60 de ani a devenit milionara la .

BAROMETRU ROMANIA DURABILA: 59% dintre respondenti considera ca invatamantul universitar din Romania este unul de calitate

Un barometru de opinie publica realizat in cadrul proiectului Romania Durabila arata ca majoritatea respondentilor 59%) considera ca invatamantul universitar din Romania este unul de calitate, insa doar o treime se declara multumiti de calitatea sistemului educational in ansamblul lui.

Altercatie intre interlopi. Pletosu l-a taiat la fata pe unul dintre Stoleri

Laurentiu Pletosu l-a atacat cu cutitul la sala Grand Fitness pe unul dintre fratii Stoleru, l-a taiat la fata. La fata locului au ajuns imediat foretele de interventie rapida. intreaga poveste a fost.

DOCUMENT Reducerea consumului de tutun la mai putin de 5% din populatia UE pana in anul 2040 - unul dintre obiectivele Planului European privind Lupta cu Cancerul

Prevenirea imbolnavirilor de cancer prin actiuni ce abordeaza factori de risc cheie - cum ar fi tutunul cu scopul de a se asigura ca mai putin de 5% din populatie utilizeaza tutun pana in 2040), consumul nociv de alcool, poluarea mediului si substantele periculoase - reprezinta unul dintre principalele obiective ale Planului European privind Lupta cu Cancerul, lansat de Comisia Europeana.

Rusia a emis mandat de arestare international pentru unul dintre principalii aliati ai lui Navalnii

Rusia a emis un mandat de arestare international valabil in spatiul Comunitatii statelor Independente, pentru unul dintre principalii aliati ai lui Alexei Navalnii, a anuntat miercuri un tribunal moscovit, potrivit Reuters.

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul Leilor. Din ce a facut bani multi

Cristina Batlan este fondatoarea brandului de incaltaminte Musette. Ea este al doilea lei care intra in show-ul Imperiul Leilor. De la varsta de 19 ani este in lumea afacerilor, atunci cand a realizat ca nu o sa profeseze ca avocat, renuntand la cursurile Facultatii de Drept. Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul .

Cine este calugarita care s-a vindecat de covid-19, la 117 ani. Andre are o poveste uluitoare

O calugarita din Franta este cea mai varstnica persoana care s-a vindecat de Covid-19. Femeia va implini zilele urmatoare varsta de 117 ani. S-a vindecat de Covid la 117 ani Calugarita Lucile Random s-a alaturat unui ordin caritabil in anul 1944, luadu-si numele de sora Andre. in prezent femeia locuieste la un centru pentru varstnici .

Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Povestea vietii sale e senzationala, ce secrete ascunde

I-a cucerit pe toti cu numarul sau spectaculos si nu are de gand sa se opreasca aici. Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Actorul a dat tot din casa si a povestit cum a nascocit ideea momentului cu iepurele Octavian. Desi nu se considera un om talentat, actorul a cucerit publicul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )