Libnet.ro
UNICEF

15:30

EXCLUSIV Ce spune Anamaria Prodan despre Oana Zavoranu, dupa ce in urma cu 9 ani erau la cutite. Pepe a fost marul discordiei dintre cele doua prietene

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce spune Anamaria Prodan despre Oana Zavoranu, dupa ce in urma cu 9 ani erau la cutite. Pepe a fost marul discordiei dintre cele doua prietene

Au fost cele mai bune prietene timp de mai bine de un deceniu insa, in 2015, intreaga presa scria despre conflictul dintre Anamaria Prodan si Oana Zavoranu. Motivul ar fi fost faptul ca sotia lui Laurentiu Reghecampf ar fi ingropat securea razboiului cu Pepe, gest care ar fi enervat-o la culme pe Oana. EXCLUSIV Ce . continuă pe Playtech

Ce spune Horia Brenciu despre Stefan Banica Jr, dupa ce a aflat ca nu a fost la spectacolele sale de la Sala Palatului

Rivalitatea dintre cei doi artisti romani este deja cunoscuta de publicul larg. Cu toate ca, la un moment dat, au fost colegi de platou, la X-Factor, emisiunea difuzata de Antena 1. Ce spune Horia Brenciu despre Stefan Banica Jr, dupa ce a aflat ca nu a fost la spectacolele sale de la Sala Palatului De .

SOC in showbiz! SEXY IMPRESARA arunca BOMBA! Sunt Anamaria Prodan, NU MAI SUNT cu REGHECAMPF, si ...

Desi formeaza poate cel mai mediatizat cuplu, Anamaria Prodan a vorbit fara perdea despre cum s-ar imparti averea in eventualitatea in care ar divorta de Laurentiu Reghecampf, potrivit Stirescu.

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Fabulos cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au dat startul filmarilor pentru noul reality-show care ii are ca protagonisti si care va fi difuzat la Antena Stars. Contractul semnat este unul fabulos, iar in conturile cuplului vor intra in jur de 150. 000 de euro. Cati bani primesc Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pentru noua emisiune Anamaria Prodan .

BOMBA mondena! ANAMARIA PRODAN, prinsa in fapt de CATALIN BOTEZATU! A facut-o la SAUNA! Imagini DEOCHEATE (FOTO)

Anamaria Prodan a oferit fanilor virtuali imagini extravagante. Cunoscuta pentru indrazneala sa impresara s-a pozat complet goala in timp ce se afla la sauna. Mai mult, sotia lui Reghe a tinut sa urce.

RAZBOI TOTAL in showbiz! ANAMARIA PRODAN si-a paruit rivala iN DIRECT! REGHECAMPF si-a facut cruce

Celebra impresara Anamaria Prodan s-a implicat intr- un nou scandal intre vedete. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a intervenit in disputa dintre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu, care nu inceteaza sa se.

INCENDIAR! CE PARTI INTIME a aratat ANAMARIA PRODAN pe INSTAGRAM? (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan este mereu o aparitie incendiara! Vedeta nu va trece niciodata neobservata. Duce o viata de lux, poarta tinute mereu in tendinte si are o colectie impresionanta de accesorii de.

SOC! Ce studii are Oana Zavoranu? Ce FACULTATE a ABSOLVIT vedeta de televiziune!

Pe Oana Zavoranu o stie intreaga tara! Vedetaa fostactrita, moderatoare si femeie de afaceri, iar in prezent joaca in serialul Sacrificiul.

Oana Radu, in lacrimi. Ce dezvaluiri dureroase a facut despre fostul iubit, dupa moartea acestuia

Trecutul apropiat al Oanei Radu a fost presarat cu suspine, caci destinul a pus-o la finalul anului trecut in fata unui moment cumplit: moartea iubitului sau. Timpul s-a scurs, in viata ei a aparut un alt barbat, dar lacrimile tot curg. Cantareata a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu fostul iubit. Oana .

Ce spune Jennifer Aniston despre reintalnirea cu Brad Pitt: A fost o nebunie!

Dupa agitatia provocata de mult-asteptata reintalnire dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston, la editia trecuta a Premiilor SAG, cand, dupa 15 ani de la divort au aparut impreuna in public pentru prima data, maniera in care s-au salutat, zambetele si imbratisarile dintre ei au captatat atentia retelelor de socializare si publicatiilor. Ce spune Jennifer Aniston .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )