Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Ucraina, mama vitrega pentru romanii din Cernauti

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Ucraina, mama vitrega pentru romanii din Cernauti

Comunitatea romaneasca din Ucraina se confrunta cu una dintre cele mai grele perioade din istoria recenta. Dupa ce ieri v-am prezentat un material in exclusivitate despre soarta romanilor care lupta pe Frontul de Est, astazi, reporterii Adevarul va dezvaluie dedesubturile unei comunitati sfasiate intre datoria patriotica fata de o tara in plin razboi si dorinta de pastrare a unei identitati romanesti. continuă pe Adevărul

UPDATE. Ancheta la Spitalul de Urgenta Craiova, in cazul decesului unei paciente de 65 de ani. Politia a deschis dosar pentru ucidere din culpa

O ancheta a fost declansata de Conducerea Spitalului de Urgenta din Craiova dupa ce fiica unei paciente de 65 de ani, care a decedat in urma cu patru zile in unitatea sanitara, a depus o plangere impotriva cadrelor medicale pe care le acuza ca nu-i administrau mamei sale tratamentul si ca o legau de pat. Politia a inceput cercetarile pentru ucidere din culpa.

Alocatii mai mari pentru copiii din familiile sarace

Ministrul Muncii Rovana Plumb a anuntat ca alocatia pentru copiii din familile sarace va fi majorata cu 42 de lei, de la 1 noiembrie. in ceea ce priveste majorarea alocatiei pentru sprijinul familiei cu 42 de le.

Taxe pentru traseele din Muntii Bucegi. Turistii, nevoiti sa plateasca 5 lei pentru un bilet

Traseele din Bucegi vor avea taxe, de maine. Toti turistii care vor sa porneasca pe traseele din Bucegi vor fi nevoiti sa cumpere mai intai un bilet de maximum 5 lei de persoana. Biletul se va putea achizition.

Cum foloseste Iohannis banii de la Primaria Sibiu. 20 milioane euro, pentru firme din anturajul prezidentiabilului PNL

Nu mai putin de 20 de milioane de euro din banii Primariei Sibiu s-au dus pe lucrari de reabilitare a strazilor, salubrizare, deszapezire. Aparent, niste nemti si austrieci fac curatenie si alte servicii.

Trei clasari pe podium pentru junioarele din Romania la Cupa Mondiala de floret de la Ciudad de Guatemala

Sportivele din Romania au reusit trei clasari pe podium la Cupa Mondiala de floreta de la Ciudad de Guatemala, concurs rezervat junioarelor. Astfel, romancele au obtinut argint si bronz la individual si argint pe echipe.

Barbat din Suceava, trimis in judecata pentru omor din culpa dupa ce cainele sau a muscat un copil de sase ani care a murit

Un barbat din Suceava a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, luni, dupa ce in luna martie 2012 cainele sau a muscat un copil de sase ani ce a murit din cauza ranilor suferite, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )