Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV. Dr. Valeriu Gheorghita: Profesorii, vaccinati cu prioritate de la 1 martie, prin echipe mobile

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Dr. Valeriu Gheorghita: Profesorii, vaccinati cu prioritate de la 1 martie, prin echipe mobile

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri, in exclusivitate, la Antena 3, ca profesorii ar putea fi vaccinati, cu prioritate, prin echipe mobile. Procedeul de imunizare contra COVID ar urma sa fie pus in aplicare din 1 martie. continuă pe Antena3

Valeriu Gheorghita: Profesorii ar putea fi vaccinati cu prioritate impotriva COVID, incepand din 1 martie

Cadrele didactice ar putea fi vaccinate cu prioritate impotriva COVID, din 1 martie, anunta coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Medicul militar spune ca vaccinarea profesorilor se va face prin echipe mobile care ar putea merge in scoli sau la inspectoratele scolare. Anuntul are loc in contextul in care joi, la 4 zile de la redeschiderea scolilor, erau deja confirmati cu COVID peste 300 de angajati din invatamant si aproape 250 de elevi.

Din 1 martie, cadrele didactice ar putea fi vaccinate anti-COVID de echipe mobile

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri, la Antena 3, ca profesorii ar putea fi vaccinati, cu prioritate, prin echipe mobile, existand posibilitatea ca actiunea de imunizare urmand sa fie pusa in aplicare de la 1 martie, in functie si de calendarul livrarilor de vaccin.

Cadrele didactice ar putea avea prioritate la vaccinare incepand din 1 martie. Valeriu Gheorghita: Luam in calcul posibilitate a vaccinarii personalului din invatamant prin echipe mobile

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca, incepand din 1 martie, cadrele didactice ar putea avea prioritate la vaccinare. Pentru vaccinarea angajatilor.

Valeriu Gheorghita: E important sa respectam masurile de preventie cand intram in contact cu persoane vulnerabile, chiar daca suntem cu totii vaccinati (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a insistat ca trebuie sa respectam masurile de preventie si dupa ce ne-am vaccinat, mai ales cand intram in.

Vor fi vaccinati si in Romania copiii sub 16 ani impotriva COVID-19? Raspunsul medicului Valeriu Gheorghita

Avand in vedere ca exista state care iau in calcul sa vaccineze copiii care au mai putin de 16 ani, asa cum se intampla in Israel, Valeriu Gheorghita a respins posibilitatea ca acest lucru sa se.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Programarile la vaccinare se reiau pe 10 februarie. Lista de asteptare in platforma de programare - vei fi notificat cand se elibereaza locuri in centrul de vaccinare selectat

Programarile la vaccinarea impotriva COVID-19 se vor relua incepand din data de 10 februarie pentru toate categoriile incluse in etapa a doua, dupa ce, o perioada, programarile au fost limitate la categoriile vulnerabile, a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. Programarile se vor face in centrele de vaccinare unde sunt distribuite dozele de vaccin de la Astra Zeneca - cu care se vaccineaza persoane cu varsta sub 55 de ani. O noutate a campaniei de vaccinare: in platforma de programare va fi introdusa o lista de asteptare pentru persoanele care nu gasesc loc disponibil in centrul de vaccinare selectat.

VALERIU GHEORGHITA: Au fost raportate 2.489 de reactii adverse la vaccinul anti-COVID-19

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca, din 27 decembrie pana in prezent, au fost raportate 2. 489 de reactii adverse.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani, programate pentru vaccinare anti-COVID

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a informat, astazi, ca peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani sunt programate pentru imunizare.

VALERIU GHEORGHITA: Pana la 9 februarie au fost receptionate 1.236.449 de doze de vaccin anti-COVID, 981.610 au fost distribuite

Pana la data de 9 februarie, in Romania, au fost receptionate 1. 449 de doze de vaccin, de la Pfizer, Moderna si AstraZeneca, dintre care au fost distribuite 981. 610, a declarat, astazi, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )