Libnet.ro
UNICEF

06:15

Exercitiu antitero la ambasada Israelului din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Exercitiu antitero la ambasada Israelului din Bucuresti

La ambasada Israelului are loc un exercitiu antitero organizat de SRI si institutiile partenere din cadrul Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului, anunta SRI. in cadrul exercitiului a fost simulat un atac armat in incinta imobilului in care functioneaza ambasada, precum si detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat. continuă pe Hotnews

Exercitiu antitero de amploare in centrul Capitalei: SRI simuleaza un atac in incinta cladirii in care functioneaza Ambasada Israelului

SRI si institutiile partenere din cadrul Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului efectueaza duminica dimineata un amplu exercitiu antitero la ambasada Israelului. Mai exact, in cadrul ex.

Exercitiu SRI. Atac armat simulat la ambasada Israelului VIDEO

La ambasada Israelului are loc, duminica, un exercitiu antitero organizat de SRI si institutiile din cadrul Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului, urmand sa fie testate, printre altele, raspunsul in teren al autoritatilor cu responsabilitati, anunta Serviciul.

Restrictii de circulatie. Exercitiu antitero la ambasada IsraeluluI

Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in zona Piata Unirii, avand in vedere ca la ambasada .

Restrictii de trafic in Capitala, duminica, pentru organizarea unui exercitiu antitero

Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in zona Piata Unirii, avand in vedere ca la ambasada Israelului are loc un exercitiu antitero organizat de SRI, informeaza Brigada Rutiera. Astfel, pe Bd.

AeroNautic Show 2019 are loc sambata in zona Lacul Morii din Bucuresti

AeroNautic Show 2019 are loc sambata 21 septembrie in zona Lacul Morii din Bucuresti, festivalul va prezenta acrobatii aeriene si nautice.

Cum si-au luat numele cartierele din Bucuresti. De unde vin denumirile Militari, Drumul Taberei, Vitan, Ghencea, Giulesti, Dristor sau Balta Alba

Numele cartierelor Capitalei isi au originea nu doar intr-o serie de intamplari, denumirile fiind legate mai ales de evolutia asezarilor din jurul orasului, explica istoricul si antropologul Adrian Majuru, directorul general al Muzeului Municipiului Bucuresti. Capitala sarbatoreste in aceste zile 560 de ani de la prima atestare documentara. Denumirea multor cartiere din Bucuresti este legata de vechile vetre satesti, dar si de diferite obiective importante - biserici, piete, cladiri importante. Pe viitor, insa, vor deveni cartiere bucurestene actualele localitati de la granita imediata a Capitalei?.

Wizz Air, anunt pentru pasageri. O noua ruta va fi lansata din Bucuresti

Compania aeriana Wizz Air a anuntat joi lansarea rutei Bucuresti - Lyon, zborurile urmand sa fie operate din data de 2 iunie 2020. Zilele de operare a zborului catre Lyon vor fi martea si sambata. Biletele.

Traficul din Bucuresti, dat peste cap in cest sfarsit de saptamana

Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din centrul Capitalei, din cauza unor evenim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )