Libnet.ro
UNICEF

22:15

Exercitiu militar in Marea Neagra. Rusia simuleaza raiduri in interiorul Romaniei

România Liberă România Liberă,
Exercitiu militar in Marea Neagra. Rusia simuleaza raiduri in interiorul Romaniei

Rusia a inceput, luni, un exercitiu cu 80. 000 de militari in zona Marii Negre, in care se antreneaza. continuă pe România Liberă

Razboi la Marea Neagra?! Rusia considera ca SUA este vinovata

Vineri, general-colonelul Serghei Rudskoi, seful Directiei principale de operatiuni din cadrul statului Major al armatei ruse, a declarat ca intreaga responsabilitate in cazul unei posibile agravari a situatiei in regiunea Marii Negre va reveni Statelor Unite ale Americii. Razboi la Marea Neagra?! De asemenea, el avertizeaza impotriva tensionarii situatiei in regiunea Marii Negre, cu trimitere .

incepe razboiul pe Marea Neagra? Ce se intampla chiar acum in apropiere de Romania

Operatiune de amploare, pe Marea Neagra, in apropiere de Romania. Rusia a mobilizat peste 80. 000 de trupe. Anuntul facut de oficialii rusi a cutremurat Europa. Operatiune de amploare pe Marea Neagra, in apropierea Romaniei. Anuntul facut de rusi, in urma cu putin timp Armata rusa a inceput, luni, exercitiile strategice Caucaz-2020. Pentru operatiune au fost .

Finlanda anuleaza un exercitiu militar international de amploare din cauza pandemiei

Exercitiul militar de mare amploare Arctic Lock, la care urmau sa participe 20. 000 de soldati din 13 tari in primavara viitoare in Finlanda, a fost anulat din cauza pandemiei, a anuntat Ministerul Apararii de la Helsinki.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )