Libnet.ro
UNICEF

14:45

Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top. continuă pe Wall-Street Ro

Garanti Leasing incheie un acord de finantare de 10 milioane de euro cu Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre

Garanti Leasing, parte a Garanti Romania, a incheiat un acord de finantare in valoare de 10 milioane de euro cu Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre BCDMN), urmand ca aceasta facilitate sa fie utilizata pentru a sprijini activitatile Garanti Leasing, care va oferi contracte de leasing financiar intreprinderilor mici si mijlocii IMM), in special pentru echipamente, utilaje si vehicule comerciale, informeaza un comunicat al bancii.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 37,06 milioane de lei 8,06 milioane euro), mai mica decat de cea de vineri 11,25 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 11,24 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 51,72 milioane de lei 11,24 milioane euro), in crestere fata de cea de joi 6,74 milioane euro).

Ferrovie dello Stato preia compania de cale ferata din Grecia, platind 45 milioane euro

Grecia a finalizat vanzarea grupului feroviar Trainose catre compania italiana de cai ferate Ferrovie dello Stato) cu suma de 45 de milioane de euro 53,5 milioane de dolari), a anuntat, ieri, Agentia elena de Privatizare HRADF), transmite AP, conform Agerpres.

Olanda obtine 1,53 miliarde de euro din vanzarea unei participatii de 7% in ABN Amro Group

Statul olandez a obtinut aproximativ 1,53 miliarde de euro 1,8 miliarde de dolari) dupa ce a vandut o participatie de 7% in ABN Amro Group NV, profitand de majorarea cererii pentru actiunile bancilor europene, transmit agentiile DPA si Bloomberg.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )