Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exista un roman care e platit mai bine decat seful statului, si tot din bani publici! Ce salariu primeste lunar

Antena3 Antena3,
Exista un roman care e platit mai bine decat seful statului, si tot din bani publici! Ce salariu primeste lunar

Bugetarul cu salariul mai mare decat cel al presedintelui Romaniei este Luigi Marius Ciubrei, fostul director al APDM Galati. El a fost retinut in aprilie 2018 dupa ce procurorii DNA l-au prins in flagrant. continuă pe Antena3

Cluj versus Bucuresti: Unde e mai bine sa traiesti si sa faci afaceri studiu

Bucurestiul este orasul cu cel mai mare numar de locuitori, cel mai important centru industrial si comercial din tara. Cluj-Napoca este insa pe locul 29 intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 72 de orase din Europa, situandu-se cu 26 de locuri mai sus decat Bucurestiul, arata o analiza EY Romainia. Iata cateva date care compara cele doua orase.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca in Romania exista spitale care nu ar fi trebuit acreditate de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, ceea ce inseamna ca.

El este tanarul politician roman care a murit intr-un accident cumplit. Nu a avut nicio sansa! FOTO

Liviu Paunoiu este tanarul politician roman care a murit intr-un accident cumplit petrecut sambata searala Poiana Lacului. Doua autoturisme s-au facut praf in urma unei coliziuni directe si un.

Un panou publicitar la Berlin strneste dihonia ntre Coca-Cola si AfD, care jura sa nu mai bea dect Pepsi

Chiar in fata sediului partidului Alternativa pentru Germania AfD) din Berlin, saptamana trecuta lua ochii un panou. Ai zice ca e o reclama pentru Coca-Cola, insa nu e. Urarii de Craciun contemplativ i se adauga Spuneti nu AfD. Coca-Cola nu isi asuma campania publicitara, insa ia lucrurile lejer si nici nu se dezice de mesaj. Nervosi, AfD-istii iau contramasuri, spunand Pentru fiecare bautura, o Alternativa si jura sa nu mai bea decat Pepsi.

Bugetar cu o leafa mai mare decat a Presedintelui Romaniei, desi este de opt luni in arest la domiciliu pentru coruptie

Luigi Marius Ciubrei, fostul director al APDM Galati, a fost retinut in aprilie 2018 pentru luare de mita. Ulterior, el a primit arest la domiciliu - postura in care se afla si in prezent - insa si dreptul de a merge la munca, pe postul de director. El a demisionat din functie, dupa o vreme, insa a fost pus consilier managerial al noului director. Leafa lui Ciubrei este 27. 000 de lei pe luna brut).

Bugetar cu o leafa mai mare decat a presedintelui Romaniei, desi este de opt luni in arest la domiciliu pentru coruptie

Luigi Marius Ciubrei, fostul director al APDM Galati, a fost retinut in aprilie 2018 pentru luare de mita. Ulterior, el a primit arest la domiciliu - postura in care se afla si in prezent - insa si dreptul de a merge la munca, pe postul de director. El a demisionat din functie, dupa o vreme, insa a fost pus consilier managerial al noului director. Leafa lui Ciubrei este de 27. 000 de lei pe luna brut).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )