Libnet.ro
UNICEF

15:15

Existenta Uniunii Europene, din nou sub semnul intrebarii

România Liberă România Liberă,
Existenta Uniunii Europene, din nou sub semnul intrebarii

Guvernul Italiei pune la zid lipsa de implicare a Bruxelles-ului in criza pandemica ce a produs deja. continuă pe România Liberă

Amanarea ratelor, pusa sub semnul intrebarii. Guvernul a retras ordonanta de la publicare. Reactia lui Florin Citu

Guvernul a decis sa retraga de la publicarea in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor la banci, ceea ce pune sub semnul intrebarii aceasta masura. Ministerul Finantelor transmite ca ordonanta nu a fost retrasa.

Cristian Pomohaci are din nou probleme cu legea. Fostul preot a fost amendat cu 5.000 de lei pentru incalcarea Ordonantei Militare

In ultimii ani, fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost implicat in diverse scandaluri si a trecut prin mai multe probleme cu legea. Nu au trecut mai mult de doua saptamani de cand judecatorii s-au pronuntat in dosarul sau pentru evaziune fiscal, caci barbatul a aparut iar in vizorul politistilor. Cristian Pomohaci s-a adunat la ferma .

Fiul lui Marcel Toader, din nou in doliu. Acum o luna radeam, azi nu mai esti!

Dupa ce a trecut prin momente cumplite de la moartea tatalui sau, fiul lui Marcel Toader pare ca nu scapa de necazuri. Acesta a intampinat inca un deces printre cei apropiati. Fiul lui Marcel Toader, din nou in doliu Se pare ca viata lui Maximilian fiul lui Marcel Toader), este tot mai grea, deoarece recent .

Caru`cu vedete: Bianca Dragusanu si Alex Bodi se casatoresc din nou; Adelina Pestritu, ceruta de nevasta cu 2 kg de faina! Am spus DA; Gest emotionant! Brigitte Pastrama a adoptat un batran fara adapost

Cancan. ro: Bianca Dragusanu si Alex Bodi se casatoresc din nou * Wowbiz. ro: Adelina Pestirtu, ceruta de nevasta cu 2 kg de faina! Am spus DA * Click. ro: Gest emotionant! Brigitte Pastrama a adoptat un batran fara adapost.

China si-a inchis din nou cinematografele. Guvernul se teme de un al doilea val de infectii

La numai dupa cateva zile dupa ce au redeschis locurile publice, chinezii au hotarat sa inchida cinematografele, din teama unui nou val de infectii cu coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )