Libnet.ro
UNICEF

13:15

EXIT POLL UDMR obtine in jur de 5% dintre voturi - la limita ratarii Parlamentului. Cum se explica cel mai slab scor din istoria Uniunii

Hotnews Hotnews,
EXIT POLL UDMR obtine in jur de 5% dintre voturi - la limita ratarii Parlamentului. Cum se explica cel mai slab scor din istoria Uniunii

Potrivit primelor estimari, UDMR a luat in jur de 5% la alegerile parlamentare, fata de peste 6% in 2008 si 8,29% la europarlamentarele din 2009. Acesta este cel mai slab rezultat obtinut de UDMR in ultimii 20 de ani, explicabil prin mai multi factori: in premiera a avut un competitor direct, Partidul Popular Maghiar din Transilvania sustinut de Laszlo Tokes, numarul maghiarilor care au primit dubla cetatenie si dreptul de a vota la Budapesta este de 150. 000 peste 10% din comunitatea maghiara) si nu in ultimul rand nereformarea UDMR cu toata schimbarea din 2011 cand Marko Bela a fost inlocuit cu Kelemen Hunor. continuă pe Hotnews

EXIT POLL Televiziunile anunta o victorie peste 55% a USL, ARD in jur de 20%, UDMR la limita intrarii in Parlament

Cinci televiziuni TVR, B1, Antena 3, Romania TV si Realitatea TV) au prezentat duminica seara, de la ora 21. 00, rezultatele exit poll-urilor realizate la iesirea de la urne. Estimarile de la ora 19. 00 arata ca USL ar fi obtinut intre 54% - 58% din voturi, ARD ar fi obtinut intre 18% - 21%, PPDD intre 10% - 14%, iar UDMR - in jur de 5%. Daca estimarile exit-poll-urilor vor fi confirmate de numaratoarea oficiala, USL va fi foarte aproape de pragul de 60% din mandate, ceea ce inseamna ca va avea nevoie de un aliat pentru a schimba Constitutia. Vezi in articol rezultatele exit poll-urilor.

EXIT POLL Romania TV / CSCI: Ponta a castigat in Gorj cu 68%; Dan Diaconescu - 23%

Premierul Victor Ponta, candidatul USL pentru un mandat de deputat in Colegiul 6 din judetul Gorj a castigat cursa electorala cu 68% din voturi, in timp ce contracandidatul sau Dan Diaconescu PPDD) a obtinut 23%, potrivit exit poll-ului realizat de CSCI pentru Romania TV.

Exit-poll-uri la TV: Cinci posturi de televiziune vor prezenta sondaje realizate la iesirea de la urne

Cinci televiziuni vor prezenta duminica seara sondaje realizate la iesirea de la vot a alegatorilor. Exit-poll-urile vor fi prezentate la ora 21. 00, imediat dupa inchiderea urnelor de la alegerile parlamentare 2012. Toate exit-poll-urile vor prezenta estimari ale votului politic la nivelul tarii, iar unele dintre ele vor da estimari din colegiile principalilor lideri politici. Vezi in articol ce case de sondare realizeaza exit-poll-uri.

EXIT POLL Televiziunile se pregatesc sa anunte sondajele de la iesirea de la urne

Cinci televiziuni TVR, B1, Antena 3, Romania TV si Realitatea TV) prezinta duminica seara, de la ora 21. 00, rezultatele exit poll-urilor realizate la iesirea de la urne, dupa ce alegerile parlamentare se vor fi incheiat. Rezultatele exit poll-urilor sint afectate de numarul mare al alegatorilor care au refuzat sa le spuna operatorilor de sondaje cu cine au votat, dupa cum a declarat directorul CURS, unul din institutele care realizeaza sondaje. Ramii pe HotNews. ro pentru a vedea LIVE TEXT rezultatele exit poll-urilor.

Mihai Razvan Ungureanu: Nu vom comenta rezultatele exit-poll-urilor, care sunt fotografii ale unor momente trecute din zi

Copresedintele ARD, Mihai Razvan Ungureanu, a multumit duminica, dupa inchiderea urnelor de vot si publicarea primelor exit-poll-uri, tuturor aradenilor care au mers la vot in ciuda vremii neprielnice. Le.

VIDEO Mihai Razvan Ungureanu: Nu vom comenta in niciun fel rezultatele exit-poll-urilor, care sunt fotografii ale unor momente trecute din zi

Presedintele Fortei Civice si copresedinte al ARD, Mihai Razvan Ungureanu, a multumit cetatenilor din Arad care au mers la vot in ciuda vremii neprielnice si a refuzat sa comenteze rezultatele exit-poll-urilor. Mihai Razvan Ungureanu la B1 TV: Eu nu stiu daca am pierdut la Arad. Astept rezultatele si apoi vorbim.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CASTIGAT DETASAT

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATE EXIT-POLL CCSB. USL a castigat detasat

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Antonescu, dupa exit-poll: il salut pe viitorul premier ...

Copresedintele USL Crin Antonescu, a declarat duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca votul este un vot care ii ia dreptul lui Traian Basescu de a se mai juca cu soarta voastra. Cititi in continuare cele mai importante declaratii ale lui Crin Antonescu in format LIVE TEXT: Le multumesc celor care au dat votul lor USL. Va multumim si va spunem ca fara dumneavoastra, USL nu ar fi existat, USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost anul victoriei, victoria dumneavoastra in primul .

VIDEO Adriean Videanu: Conform exit-poll-ului facut de ARD, e de bine. Sa nu-mi cereti procentele ca nu vi le dau

Seful de campaniei al ARD, Adriean Videanu a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca exit-poll-ul efectuat de PDL este foarte apropiat de datele prezentate de Biroul Electoral Central. Intrebat de procentele pe care le are ARD pana in prezent, Videanu a refuzat sa le faca publice, precizand ca este de bine. Seful de campanie al ARD a cerut Parchetului General sa se autosesizeze daca USL face numarare paralela a voturilor pentru ca, sustine aceasta, este ilegal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )