Libnet.ro
UNICEF

22:45

Exit-poll: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta (FOTO)

B1 B1,
Exit-poll: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta (FOTO)

Centristul independent Emmanuel Macron si Marine Le Pen, din partea Frontului National, sunt candidatii care s-au clasat pe primele doua locuri in urma primului tur de scrutin de la alegerile prezidentiale. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron si Marine Le Pen merg in turul II, indica 4 sondaje realizate la iesirea de la urne

Emmanuel Macron centru) - cu 24% din voturi si Marine Le Pen extrema dreapta) - cu 22% sunt candidatii care vor merge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta, arata un sondaj realizat duminica, la iesirea de la urne, dat publicitatii de televiziunea belgiana RTBF. Francois Fillon candidatul dreptei) este pe locul al treilea, cu 20,5%, iar Jean-Luc Melenchon extrema stanga) pe locul al patrulea, cu 18% din voturi. Presa din Franta nu are voie sa prezinte exit-poll-uri pana la inchiderea urnelor. Ora 21:47: Candidatul dreptei, Francois Fillon, si cel al stangii, Benoit Hamon, si-au anuntat sprijinul pentru Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor. Ora 21:15: Sondaj Kantar: Macron si Le Pen merg in turul al doilea, dupa ce fiecare a obtinut cate 23% din voturi Reuters). Ora 21:05: Al treilea sondaj care indica o finala Macron - Le Pen: Emmanuel Macron - 23,7%, Marine Le Pen - 21,7% sondaj Ipsos citat de Reuters). Ora 21:00: Un alt sondaj citat de televiziunea belgiana il indica pe Emmanuel Macron castigator cu 23%, iar pe Marine Le Pen pe locul al doilea, cu 22,5%. Fillon, pe locul al treilea, cu 20%.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron si Marine Le Pen sunt candidatii care vor merge in turul 2 - sondaj la iesirea de la urne

Emmanuel Macron cu 24% din voturi) si Marine Le Pen cu 22%) sunt candidatii care vor merge in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta, arata un sondaj realizat duminica, la iesirea de la urne, dat publicitatii de televiziunea belgiana RTBF.

Alegeri prezidentiale Franta: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Alegeri prezidentiale Franta. Centristul Emmanuel Macron si lidera fortelor de extrema dreapta Marine Le Pen conduc in exit-poll-uri in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit postului de radio si televiziune de.

Alegeri prezidentiale Franta: Macron si Marine Le Pen, pe primul loc, la egalitate, Melenchon pe locul trei

Candidatul centrist Emmanuel Macron si lidera extremei drepte Marine Le Pen sunt cotati amandoi cu 23% din intentiile de vot si ar urma sa se califice in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit unui sondaj BVA citat de Reuters.

Emmanuel Macron si Marine Le Pen ar urma sa ajunga in al doilea tur potrivit unui sondaj realizat la urne de RTBF. Scor strans intre primii patru candidati

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, ar urma sa fie primul care intra in al doilea tur al alegerilor prezidentiale cu 24% din voturi, fiind urmat de cele 22% din sufragii adunate de Marine Le Pen, potrivit unor sondaje realizate la urne de jurnalistii belgieni de la postul de televiziune RTBF.

Alegeri prezidentiale Franta: Emmanuel Macron si Marine Le Pen, pe primele locuri in exit-poll-uri

Alegeri prezidentiale Franta. Centristul Emmanuel Macron si lidera fortelor de extrema dreapta Marine Le Pen conduc in exit-poll-uri in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit postului de radio si televiziune de.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron si Marine Le Pen, cotati in continuare ca favoriti, in cel mai recent sondaj

Emmanuel Macron centru) ar obtine 24%, iar Marine Le Pen extrema dreapta) 22% in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica din Franta, arata cel mai recent sondaj, realizat de Ipsos/Sopra/Steria si dat publicitatii vineri, scrie Reuters.

Emmanuel Macron si Marin Le Pen, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta

ACTUALIZARE 21:07 Emmanuel Macron En Marche!) a obtinut 23,7% din voturi la alegerile prezidentiale din Franta, potrivit primelor exit-poll-uri, citate de Realitatea TV, iar Marine Le Pen Frontul National) a atras 21,7 % din voturi. Cei doi urmeaza sa fie votati in turul al doilea al alegerilor. *ACTUALIZARE 20:12: Sectiile de vot in marile orase se inchid peste o ora, la ora Romaniei 21:00 20:00 ora locala). in localitatile mici, sectiile s-au inchis la aceasta ora. *ACTUALIZARE 18:58 Franta: 69,42% dintre alegatorii francezi au votat pana la ora locala 17. 00 in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 16:54 Rezultate in departamentele de peste mari ale Frantei *ACTUALIZARE 15:42 Francezii aflati in strainatate se plang de timpii mari de asteptare din fata sectiilor de votare, arata Le Monde. *ACTUALIZARE 14:45 Prezenta la vot inegala in departamentele din Franta *ACTUALIZARE 14:14 Jan-Luc Melenchon si-a indeplinit datoria electorala *ACTUALIZARE 14:07 Presedintele Hollande a votat in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 13:35 Prezenta la vot de 28,54%, pana la ora locala 12. 00 *ACTUALIZARE 13:29 Autoritatile franceze au evacuat o sectie de vot din cauza unui autovehicul suspect in localitatea Besancon *ACTUALIZARE 12:53 Principalii candidati la functia de presedinte al Frantei, Marine Le Pen si Emmanuel Macron, au votat deja *ACTUALIZARE 12:14 S-a deschis scrutinul in Franta -------------- Un numar de 47 de milioane de francezi sunt asteptati sa voteze duminica in cele mai imprevizibile si surprinzatoare alegeri prezidentiale din ultimele decenii, iar primii doi clasati din cei 11 candidati inscrisi in cursa vor trece in al doilea tur al luptei pentru palatul Elysee. in Franta, sectiile de vot s-au deschis la ora locala 8. 00 ora Romaniei), in vreme ce alegatorii au inceput sa voteze inca de sambata in teritoriile franceze de peste mari, inclusiv in Guadelupa si Martinica.

Alegeri prezidentiale in Franta. Rezultate oficiale definitive: Emmanuel Macron, pe primul loc, cu 23,75% din voturi. Finala Macron - Le Pen in turul II

Emmanuel Macron, candidatul miscarii de centru En Marche!, este castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 23,75% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale definitive anuntate luni dimineata de ministerul francez de Interne. Macron se va confrunta in turul al II-lea cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), care a obtinut 21,53% din voturi in primul tur. Primul tur al scrutinului prezidential din Franta s-a bucurat de o prezenta masiva la urne - aproape 80% dintre cetatenii cu drept de vot. Emmanuel Macron este cotat in sondaje ca favorit detasat in turul al II-lea.

Alegeri prezidentiale in Franta. Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron, pe primul loc, cu 23,43% din voturi. Finala Macron - Le Pen in turul II

Emmanuel Macron, candidatul miscarii de centru En Marche!, este castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta, el obtinand 23,43% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale partiale anuntate dupa numararea a 86% dintre voturile exprimate. Macron se va confrunta in turul al II-lea cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), care a obtinut 22,27% din voturi in primul tur. Primul tur al scrutinului prezidential din Franta s-a bucurat de o prezenta masiva la urne - aproape 80% dintre cetatenii cu drept de vot.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )