Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ex-ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Ex-ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, liberalul Iurie Chirinciuc, va sta dupa gratii. Aceasta a fost decizia Curtii de Apel Chisinau, care a examinat miercuri, 15 mai, contestatiile partilor impotriva sentintei primei instante, prin care acesta fusese condamnat la o pedeapsa neprivativa de libertate. continuă pe Adevărul

Consilierul local din Corjeuti, care a accidentat mortal un copil, condamnat la trei ani de inchisoare. Acesta a fost la un pas de a ramane la libertate

Procurorii anunta ca au reusit sa obtina o pedeapsa reala cu inchisoare pentru consilierul local din Corjeuti, care in februarie 2018 a lovit mortal cu masina un minor si a parasit locul accidentului rutier.

Georgiana Draghici, sotia trezorierului PSD Mircea Draghici, condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva

Georgiana Draghici, trimisa in judecata de DNA in 2017 pentru acuzatii de coruptie, a fost condamnata marti de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare. Mircea Melesteu, fostdirector in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, a primit de asemenea trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Sotia trezorierului PSD, Georgiana Draghici, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru marturie mincinoasa. Reactia social-democratului -UPDATE

Georgiana Draghici, sotia trezorierului PSD Mircea Draghici, a fost condamnata, marti, de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru marturie mincinoasa, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la participatie improprie la abuz in serviciu, scrie Mediafax. Mircea Draghici a calificat nedreapta decizia magistratilor.

VIDEO Farul Vechi din Sulina se inchide pentru trei ani. Obiectivul va fi restaurat

Farul vechi din Sulina se inchide pe o perioada de trei ani, incepand de marti, 14 mai. Obiectivul turistic intra in restaurare si conservare si va fi redeschis dupa 36 luni.

Corneliu Ciurea: Partidul Democrat nu va mai detine monopolul pe care l-a avut in ultimii trei ani

Comentatorul politic Corneliu Ciurea considera ca Partidul Democrat nu va mai detine monopolul pe care l-a avut in ultimii trei ani si va trebui sa imparta puterea cu alte formatiuni, transmite IPN.

Fetita de trei ani violata intr-o scoala. Modul halucinant in care a gasit-o mama ei

O fetita de trei ani a fost violata intr-o scoala. Felul in care mama ei a gasit-o, ar inspira un film grotesc despre conditia umana. Aceasta a mers la politie, imediat ce a descoperit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )