Libnet.ro
UNICEF

18:15

Experiment B1 TV la Targul Vitan, dupa controlul RAR: Comerciantii de piese de schimb nu stiu sa recunoasca placutele si discurile de frana autentice (VIDEO)

B1 B1,
Experiment B1 TV la Targul Vitan, dupa controlul RAR: Comerciantii de piese de schimb nu stiu sa recunoasca placutele si discurile de frana autentice (VIDEO)

Comerciantii de piese de schimb din Targul Vitan nu stiu sa recunoasca placutele si discurile de frana autentice. Un experiment B1 TV intareste situatia descoperita la tarabe de inspectorii Registrului. continuă pe B1

RAR: Amenzi contraventionale cuprinse intre 2.000 si 5.000 de lei, in urma unui control efectuat in Targul Vitan, dupa ce s-au descoperit nereguli la piesele destinate sistemului de franare

Inspectorii Registrului Auto Roman au aplicat, miercuri, amenzi contraventionale cuprinse intre 2. 000 si 5. 000 de lei, in urma unui control efectuat in Targul Vitan, la operatorii economici care comercializeaza.

Razie RAR la Targul Vitan. Vizati sunt vanzatorii de piese destinate sistemului de franare

Inspectorii Registrului Auto Roman RAR) au controlat, miercuri, 12 firme care vand in Targul Vitan piese auto destinate sistemului de franare, constatand mai multe nereguli, precum comercializarea de produse.

Razie RAR la Targul Vitan pentru verificarea vanzatorilor de piese destinate sistemului de franare

Registrului Auto Roman RAR) a controlat 12 firme care vand in Targul Vitan piese auto destinate sistemului de franare, constatand mai multe nereguli, precum comercializarea de produse neomologate sau fara acte de provenienta, a anuntat RAR.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )