Libnet.ro
UNICEF

10:30

Experti: Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru straini dupa Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Experti: Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru straini dupa Brexit

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda. continuă pe Wall-Street Ro

Brexit: Regatul Unit ar putea reduce salariul minim pentru straini

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda consultanta guvernului de la Londra.

Firmele din Regatul Unit cer Guvernului britanic relaxarea regulilor post-Brexit

Liderii britanici din domeniul afacerilor i-au cerut administratiei lui Boris Johnson sa relaxeze planurile sale privind migratia post-Brexit, in special prin renuntarea la venitul minim necesar pentru a trai si lucra in Regatul Unit, potrivit Euractiv.

Regatul Unit accepta o participare limitata a companiei Huawei la realizarea retelei 5G

Compania Huawei va putea avea o participare limitata la realizarea retelei 5G din Regatul Unit, a decis, marti, guvernul britanic, in pofida presiunilor SUA ca aceasta companie sa fie complet exclusa din proiectele 5G.

Marile banci vor reduceri de taxe in Regatul Unit, dupa Brexit

Unele dintre cele mai mari banci din lume urmeaza sa solicite reduceri de taxe de pana la 4 miliarde de lire sterline pe an in urma Brexit-ului, dupa ce au platit catre Trezoreria Regatului Unit zeci de miliarde de dolari in taxe suplimentare de la izbucnirea crizei financiare, anunta The Telegraph, mentionand ca acesta este un efort coordonat intre cele mai mari banci din Marea Britanie, Europa si SUA.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )