Libnet.ro
UNICEF

12:30

Expira armistitiul din Ucraina, iar tensiunile cresc din nou. Rebelii au atacat un convoi militar care se retragea, iar cel putin un om a murit

Antena3 Antena3,
Expira armistitiul din Ucraina, iar tensiunile cresc din nou. Rebelii au atacat un convoi militar care se retragea, iar cel putin un om a murit

Astazi expira armistitiul dintre Kiev si rebeli. Tensiunea creste din nou in Ucraina, unde separatistii prorusi refuza sa predea punctele de control din estul tarii. Liderii militantilor spun insa ca vor. continuă pe Antena3

Criza din Ucraina anuleaza candidatura orasului Liov la organizarea JO 2022

Lvov, oras din vestul Ucrainei, si-a retras candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din 2022. Motivul invocat de Comitetul International Olimpic CIO) il reprezeinta circumstantele politice si economice din Ucraina.

Serghei Lavrov: SUA alimenteaza criza din Ucraina

Rusia acuza Statele Unite ca alimenteaza in continuare conflictul din Ucraina, impingand Administratia prooccidentala de la Kiev pe o cale a confruntarii, conform ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de Kyiv Post.

Rusia ACUZA: Statele Unite CONTINUA sa alimenteze criza din Ucraina

Rusia acuza Statele Unite ca alimenteaza in continuare conflictul din Ucraina, impingand Administratia prooccidentala de la Kiev pe o cale a confruntarii, conform ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov,.

Astazi expira armistitiul in sud-estul Ucrainei

Presedintele Porosenko a indicat joi ca insurgentii au incalcat armistitiul de 52 de ori, intr-o convorbire telefonica purtata cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Rusia ar putea sesiza OIAC in legatura cu presupusul atac chimic din Ucraina

Rusia ar putea sesiza Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) in legatura cu presupusul atac cu clor din estul Ucrainei, a avertizat ambasadorul rus in Olanda, Roman Kolodkin, citat de RIA.

UE da trei zile Rusiei pentru actiuni concrete de reducere a tensiunilor din Ucraina, sub amenintarea unor noi sanctiuni

Liderii Uniunii Europene, reuniti vineri la Bruxelles, ofera trei zile Rusiei pentru a se angaja in actiuni concrete pentru reducerea tensiunilor din estul Ucrainei, avertizand ca, in caz contrar, vor urma noi sanctiuni, scrie AFP.

Porosenko: Daca Rusia nu-si retrage trupele din Ucraina, se ajunge la razboi

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat joi, intr-un interviu pentru CNN, ca in lipsa unei retrageri a trupelor ruse de pe teritoriul Ucrainei, va fi vorba de un adevarat razboi. Toate trupele de pe teritoriul ucrainean sunt ruse, in componenta lor intra cetateni rusi, a declarat Porosenko, adaugand ca liderii separatisti din estul Ucrainei au facut parte din serviciile secrete ruse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )