Libnet.ro
UNICEF

09:00

Am explicat liderilor UE ca o Europa cu mai multe viteze ar putea scinda Uniunea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am explicat liderilor UE ca o Europa cu mai multe viteze ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca le-a explicat liderilor celor 27 de state membre ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea, in extremis, sa duca la o scindare a UE. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, dupa Consiliul European: O Europa cu mai multe viteze nu este o solutie buna si ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca a discutat cu liderii celor 27 de state membre despre faptul ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea chiar sa duca la o scindare a UE.

Grindeanu, despre Europa cu mai multe viteze: M-am intalnit cu domnul Iohannis. Avem un punct de vedere comun

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre pozitia Romaniei la Consiliul European si ca au ajuns la un punct de vedere comun. Anterior, seful statului a anuntat ca este impotriva ideii unei Europe cu mai multe viteze.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: Europa cu mai multe viteze nu va fi noua Cortina de Fier

Europa cu mai multe viteze nu vizeaza crearea unei noi Cortine de Fier, a afirmat, vineri, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European.

Klaus Iohannis: Europa cu mai multe viteze nu este buna, nu ajuta pe nimeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca ideea unei Europe cu mai multe viteze nu este una buna si nu ii este de folos nimanui. intrebat, la finalul sedintei de bilant a Ministerului.

Riscurile unei Europe cu mai multe viteze

Perspectiva unei Europe cu mai multe viteze aduce la suprafata o noua diviziune ce poate marca de acum inainte evolutia Uniunii Europene. Est-europeni se tem ca o noua falie s-ar putea deschide de-a lungul vechii Cortine de Fier de pe vremea Razboiului Rece, mai ales daca statele din vest vor diminua finantarea oferita estului odata cu Brexitul, scrie Reuters.

Germania, Franta, Spania si Italia vor UE cu mai multe viteze (VIDEO)

Liderii celor mai puternice state din Uniunea Europeana, Franta, Germania, Spania si Italia au decis luni, in cadrul unui mini-summit care a avut loc la Paris ca Europa trebuie sa aiba mai multe viteze,.

Germania, Franta, Spania si Italia au decis sa impuna o Uniune Europeana cu mai multe viteze (VIDEO)

Liderii celor mai puternice state din Uniunea Europeana, Franta, Germania, Spania si Italia au decis luni, in cadrul unui mini-summit care a avut loc la Paris ca Europa trebuie sa aiba mai multe viteze,.

Adevarul Live, ora 14.00. Ministrul Ana Birchall, despre Europa cu mai multe viteze

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre viitorul proiectului european, cum va fi afectata Romania de iesirea Marii Britanii din UE, precum si despre preluarea presedintiei Consiliului UE de catre tara noastra in 2019.

Guvernul de la Varsovia a avertizat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Polonia a reiterat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze sau mai multe trepte de integrare. in plus, premierul Beata Szydlo l-a acuzat pe presedintele Frantei, Francois Hollande, ca ar incerca sa santajeze Polonia.

Subiectul Europei cu mai multe viteze se amana pana ce trec alegerile |ANALIZA DW

Subiectul Europei cu mai multe viteze este abia la inceputul dezbaterii sale si genereaza controverse, dar nu se va lua nicio decizie in cursul acestui an din cauza alegerilor care se pregatesc in Olanda, Franta si Germania, releva o analiza publicata de Deutsche Welle.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )