Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Adevărul Adevărul,
Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul. continuă pe Adevărul

Basescu ii aminteste lui Kovesi despre dosarul nerezolvat al Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, marti, pe pagina personala de Facebook, la o zi dupa ce instanta suprema a decis redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, o secventa video din 2009 in care ii atragea atentia Laurei Codruta Kovesi, pe atunci procuror general, in legatura cu dosarele Revolutiei si mineriadei.

Traian Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei: Au murit 1.600 de oameni, iar voi inchideti dosarul! (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din septembrie 2009 in care ii cerea raspicat procurorului general de la acea vreme, Laura Codruta Kovesi, solutionarea.

Traian Basescu, mesaj pentru mame

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, duminica, pe contul de Facebook, un mesaj de felicitare pentru toate mamele, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Sechestrul pe terenurile de la Nana a fost o actiune politica, initiata de Victor Ponta, sustine Traian Basescu. Fostul presedinte a ales din nou sediul PMP pentru a face declaratii cand are ceva de spus,.

CSM sesizeaza Inspectia judiciara dupa declaratiile facute de Traian Basescu despre situatia terenurilor din comuna Nana

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) sesizeaza Inspectia judiciara in cazul declaratiilor lui Traian Basescu, referitoare la sechestrul pus pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010 mai multor.

Victor Ponta, despre o posibila colaborare cu Traian Basescu: Nu cred ca avem lucruri de dezbatut impreuna. Nu-i simt lipsa

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu are in plan nicio colaborare cu Traian Basescu in viitorul apropiat.

Ce spune Traian Basescu despre experienta de bunic

Fostul presedinte Traian Basescu le-a spus, duminica, femeilor din PMP reunite la sediul formatiunii, cu ocazia zilei de 8 Martie, ca de cand este bunic a vazut si el cat de greu este sa cresti copiii si ca ar dubla indemnizatia pentru mame daca ar putea, relateaza Mediafax.

Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 si va primi o locuinta provizorie

Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Cadrul legal a fost modificat prin ordonanta de urgenta, conform surselor citate. Urmare a acestei decizii si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

Traian Basescu se contrazice. Raspunde Justitia la comenzi politice?

Dupa ce instanta a mentinut sechestrul pe terenul detinut de Ioana Basescu in comuna Nana, Traian Basescu a simtit nevoia sa spuna ca totul ar fi pornit de la actiuni politice indreptate impotriva sa. Aprecierea contrasteaza insa puternic cu alte sute de declaratii ale presedintelui care si-a facut, in cei zece ani de mandat, o misiune din apararea procurorilor si criticarea celor care atentau la independenta justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )