Libnet.ro
UNICEF

21:45

Explicatia triumfului Portugaliei de la EURO 2016. Un cunoscut fotbalist dezvaluie schimbarea majora facuta de lusitani: De aici a pornit totul

Antena3 Antena3,
Explicatia triumfului Portugaliei de la EURO 2016. Un cunoscut fotbalist dezvaluie schimbarea majora facuta de lusitani: De aici a pornit totul

Geraldo Alves, fundasul Astrei si fratele lui Bruno Alves, a vorbit despre triumful Portugaliei la Euro 2016 si a explicat schimbarea prin care a trecut fotbalul din Portugalia, potrivit. continuă pe Antena3

Finala Euro 2016: Cum a reactionat internetul la victoria Portugaliei

In finala Euro 2016, Portugalia a castigat pentru prima oara titlul de Campioana Europeana impotriva Frantei, tara-gazda a meciului. Golul victoriei a fost marcat in minutul 109 de catre Eder. Nationala de fotbal a Portugaliei a ajuns cu greu in finala EURO 2016. A trecut de grupe cu emotii, dupa 3 egaluri: 1-1 cu Islanda, 0-0 [].

EURO 2016. Nationala Portugaliei, asteptata sa revina in tara, dupa victoria de la Paris

Echipa nationala de fotbal a Portugaliei este asteptata, luni, sa revina in tara, dupa ce invins Franta in finala Campionatului European si au castigat EURO 2016.

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA.

EURO 2016: Portugalia - Franta, scor 1-0. Portugalia e campioana Europei, pentru prima data in istorie! Franta pierde acasa

Meciul dintre nationalele Portugaliei si Frantei in cadrul Euro 2016 s-a incheiat cu scorul de 1-0. in ciuda mult asteptatei confruntari dintre Griezmann si Ronaldo, portughezul s-a.

Portugalia-Franta, avancronica finalei EURO 2016 (LIVE 22:00)

In urma cu o luna EURO 2016 debutea pe acelasi Stade de France cu meciul Franta-Romania, iar acum francezii au ajuns in postura privilegiata de disputa ultimul act cu trofeul pe masa contra Portugaliei.

LIVE finala EURO 2016. Franta tinteste al treilea sau titlu european, iar Portugalia pe primul

Echipele de fotbal ale Frantei si Portugaliei vor juca finala EURO 2016, duminica, de la ora 22,00 ora Romaniei), pe Stade de France din Saint-Denis, la exact o luna de la startul turneului final din Hexagon,.

Un fost mare fotbalist va inmana trofeul castigatoarei Euro 2016

UEFA a anuntat ca fostul jucator legendar al Barcelonei si al nationalei Spaniei, Xavi Hernandez, va fi cel care va inmana trofeul castigatoarei Euro 2016.

Reactie de senzatie a comentatorilor portughezi, dupa golul lui Eder din finala EURO 2016 VIDEO

Turneul Euro 2016 a ajuns la final, Portugalia este noua campioana europeana, dupa ce a reusit sa invinga reprezentativa Frantei, intr-un meci decis in prelungiri. Tensiunea a fost la cote.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

Revista presei: Portugalia a castigat Euro 2016; Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA; experimentele din piramida comunista

Portugalia a castigat Euro 2016 dupa ce a infrant echipa Frantei, Mitropolitul Ardealului a fost chemat la audieri la DNA si un pitestean si-a transformat casa intr-o piramida, dupa modelul unui experiment comunist acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )