Libnet.ro
UNICEF

06:00

Explicatii despre starea de urgenta: masuri, obligatii si restrictii in Romania

Playtech Playtech,
Explicatii despre starea de urgenta: masuri, obligatii si restrictii in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ca din 16 martie Romania va fi in stare de urgenta. Suna dramatic, tocmai de aceea se impun cateva explicatii ca sa stii la ce sa te. continuă pe Playtech

Precizarile Grupului de Comunicare Strategica despre starea de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, sambata seara, precizari despre decretarea strarii de urgenta, afirmand ca vor fi avute in vedere doar acele masuri necesare in combaterea raspandirii noului coronavirus.

Atentie! Ce prevede starea de urgenta, de fapt, in Romania. De ce panica nu este justificata in aceste momente

Starea de urgenta care va intra in vigoare de luni si in Romania, dupa ce criza sanitara mondiala a cuprins si tara noastra, poate veni cu modificari importante in mai multe sectoare ale vietii cotidiene si poate limita unele drepturi prevazute in Constitutie pentru cetatenii din Romania. Cel putin asa spune Ordonanta de Guvern care .

Florin Citu, noi explicatii despre demisia sa: Gandul ca as fi fost votat de Lia Olguta Vasilescu si Serban Nicolae m-a facut sa iau aceasta decizie

Ministrul de Finante, Florin Citu, a venit cu noi explicatii referitoare la depunerea mandatului sau de premier, cu doar jumatate de ora inainte de votul de investire.

Darren Cahill, despre starea de sanatate a Simonei Halep: noi informatii, dupa accidentarea romancei

Antrenorul australianDarren Cahill a comentat starea de sanatate a Simonei Halep, dupa ce romanca anuntase ca se retrage de la turneul Indian Wells, care ulterior a fost anulat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )