Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce explicatii le-a oferit Florin Iordache jurnalistilor, dupa circul din Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Ce explicatii le-a oferit Florin Iordache jurnalistilor, dupa circul din Camera Deputatilor

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei. continuă pe Antena3

LIVE VIDEO Text Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Florin Iordache / Iordache a refuzat sa supuna la vot. Turcan: Putem intra n greva parlamentara / Sedinta a fost suspendata

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiectele de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati la partidul lui Victor Ponta.

Metamorfoza lui Florin Iordache

Intr-o buna dimineata, azi, cind Florin Iordache se trezi in scaunul de la prezidiul Camerei, dupa o perioada politica zbuciumata, se pomeni metamorfozat intr-un inspaimantator formalist. Un adept inflexibil al regulilor procedurale, un gardian inamovibil al protocolului scris al Camerei. Un monstru de nerecunoscut.

Scandal in Parlament: Olguta Vasilescu sustine ca un deputat PNL i-a cerut lui Florin Iordache sa se ridice de la prezidiu si sa vorbeasca la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Reactia liberalului

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa sedinta cu scandal din plen, ca un ales liberal a incercat sa-l faca pe Florin Iordache sa se ridice de pe scaunul de la prezidiu pentru a fi.

Florin Iordache, dupa scandalul din Camera Deputatilor: Opozitia a adoptat un simulacru de hotarare. Cand am vrut sa facem un vot, si-au scos cartelele si au plecat (VIDEO)

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a prezentat, miercuri, propria versiune asupra a ceea ce s-a intamplat in plen, atunci cand liberalii au cerut revocarea lui si a presedintelui Camerei,.

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,.

Reactiadeputatului PNL care l-ar fi dat la telefon pe Iohannis lui Florin Iordache: Este eventual o temere a unor

Deputatul PNL Nicolae Neagu a negat miercuri ca i l-ar fi dat la telefon pe Klaus Iohannis vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, asa cum a sustinut deputatul social-democrat Lia Olguta Vasilescu. Nu am.

Florin Iordache A SPUS TOT. De ce nu a prezidat Dragnea sedinta Camerei Deputatilor: ARE PROBLEME

A fost sedinta cu scandal, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, unde opozitia a cerut revocarea de la conducerea forului a presedintelui, Liviu Dragnea, si a vicepresedintelui, Florin Iordache. Sedinta a.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

LIVE Text PNL testeaza majoritatea PSD-ALDE: Propune revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache. Deputatii PSD si ALDE, mobilizati / Ponta: Sa facem ca n 2012, cnd am votat revocarea Robertei Anastase

PNL a cerut la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Sedinta de plen este in desfasurare.

Florin Iordache, despre modificarile aduse Codului de procedura penala: Am operat toate acele modificari pe care Curtea Constitutionala le-a facut

Florin Iordache a facut declaratii in Palatul Parlamentului cu privire lamodificarile aduse Codului de procedura penala. Am discutat o solicitare venita din partea CSM, solicitare care, din paca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )