Libnet.ro
UNICEF

05:00

Explicatiile esecului de la Euro 2016. Vlad Chiriches: Am avut o atitudine buna. Sa nu ramanem ancorati in trecut

Adevărul Adevărul,
Explicatiile esecului de la Euro 2016. Vlad Chiriches: Am avut o atitudine buna. Sa nu ramanem ancorati in trecut

Capitanul echipei nationale, Vlad Chiriches, a oferit primele explicatii dupa esecul dureros de la Euro 2016, competitie pe care Romania a parasit-o. continuă pe Adevărul

Vlad Chiriches a scos castanele din foc. Cum a explicat esecul de la EURO 2016

Vlad Chiriches, capitanul echipei nationale la EURO 2016, nu a vorbit cu presa dupa meciul cu Albania 0-1) si nici la sosirea in tara. A facut-o insa marti dupa 11:30 intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului in care a incercat sa explice motivele esecului nationalei Romaniei la turneul final din Franta.

LIVE Conferinta Vlad Chiriches. Explica esecul de la EURO 2016

Vlad Chiriches, capitanul echipei nationale la EURO 2016, nu a vorbit cu presa dupa meciul cu Albania 0-1) si nici la sosirea in tara. O va face marti dupa 11:30 intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului.

Vlad Chiriches, capitanul echipei nationale: E trist ca ne-am intors asa repede. Nu ne asteptam la un astfel de deznodamant

Capitanul echipei nationale, Vlad Chiriches, a declarat marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Casa Fotbalului, ca este trist faptul ca Romania s-a intors asa de repede acasa de la EURO 2016, precizand ca si-ar fi dorit sa ii faca fericiti pe suporteri si sa ii scoata in strada.

Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Romania a parasit Euro 2016 dupa numarul minim de meciuri pe care putea sa le dispute in Franta, tricolorii intorcandu-se acasa dupa terminarea fazei grupelor. Cu doar un singur punct acumulat, Chiriches, Torje si compania au parasit turneul pe usa din dos, dupa 0-1 cu Albania. Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit prima declaratie dupa prestatia dezamagitoare din Franta: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta.

Euro 2016: Portugalia - Austria, scor 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat o lovitura de la 11 metri si a avut un gol anulat

Portugalia si Austria au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat sambata, e stadionul Parc des Princes din Paris, in grupa F a EURO 2016, potrivit digisport. ro. Rezultatul a pus.

Euro 2016: Hackerii albanezi au spart site-ul FRF

Dupa ce ca Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa infrangerea din meciul cu Albania, se pare ca hackerii albanezi au considerat ca nu am fost suficient de umiliti. Site-ul FRF a fost spart si a stat asa cateva minute. Grupul albanez de hackerinofawkX-al a preluat controlulfrf. ropentru o perioada scurta de timp. Sub [].

Euro 2016: Cati bani castiga Romania pentru participarea la Campionatul European

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa esecul cu Albania, Tricolorii reusind sa castige un singur punct in faza grupelor. Federatia Romana de Fotbal FRF) va primi de la.

Euro 2016: acest tricou inteligent te face sa simti mai intens emotiile unui meci

Avand in vedere modul in care s-a descurcat echipa nationala in cadrul Euro 2016, probabil ca un tricou precum cel din video-ul de mai sus nu e chiar pe lista ta de dorinte. Totusi, cei de la Wearable Experiments l-au creat pentru cei care sunt cu adevarat pasionati de fotbal si vor sa simta mai [].

Reactia lui Denis Alibec dupa eliminarea Romaniei de la Euro 2016

Atacantul Nationalei a oferit primele comentarii dupa ce Romania a parasit EURO 2016. Cred ca e cea mai trista zi din viata mea. imi pare rau ca n-am putut sa castigam si sa merge.

Cele mai bune glume despre esecul Romaniei la Euro 2016

Euro 2016. Internetul a explodat imediat dupa eliminarea Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de la Euro 2016, glumele pe seama jucatorilor si conducerii incepand sa impanzeasca mediul online.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )