Libnet.ro
UNICEF

13:45

Explozie la o baza militara din Mogadishu. Cel putin opt oameni au fost ucisi

Adevărul Adevărul,
Explozie la o baza militara din Mogadishu. Cel putin opt oameni au fost ucisi

O explozie de proportii a avut loc sambata dimineata la o baza militara din capitala somaleza Mogadishu, relateaza Reuters, care noteaza ca cel putin opt oameni au fost ucisi si 14 au fost raniti. continuă pe Adevărul

UPDATE Atentat sinucigas. O masina incarcata cu explozibil a fost detonata langa o baza militara din capitala Somaliei. Cel putin 8 morti si 14 raniti (VIDEO)

O explozie s-a produssambata dimineata, la o baza militara din capitala Somaliei, Mogadishu, in urma careia, cel putin opt oameni au murit si 14 au fost raniti. Martorii au declarat presei locale.

Imagini si informatii noi dupa explozia din Beirut! Cel putin 157 de morti si peste 5.600 raniti

Continua ancheta dupa explozia devastatoare din Beirut. 16 functionari ai administratiei portuare si autoritatii vamale au fost arestati preventiv. intre timp, presedintele francez Emmanuel Macron a ajuns in capitala libaneza si a mers la locul exploziei.

Dinamo, salvata de la retrogradare! Comitetul Executiv al FRF a luat o decizie ce favorizeaza clubul din Stefan cel Mare

Comitetul Executiv al FRF, convocat in regim de urgenta, a luat o decizie vitala privind organizarea sistemului competitional din Liga 1, incepand cu sezonul 2020-2021, o hotarare ce favorizeaza, clar,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )