Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXPLOZIE CATASTROFALA: Cel putin 19 persoane au MURIT si alte ZECI au fost RANITE! Bilant de ultim moment

B1 B1,
EXPLOZIE CATASTROFALA: Cel putin 19 persoane au MURIT si alte ZECI au fost RANITE! Bilant de ultim moment

Explozii devastatoare a avut loc in Mexic, in Tultepec, in urma careia Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite. Exploziile au avut loc. continuă pe B1

Explozie puternica in Mexic: cel putin 19 persoane au decedat, iar alte 40 sunt grav ranite - VIDEO

Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma exploziilor produse la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec. Alejandro Ozuna.

Cel putin 19 oameni au murit in Mexic in urma unei explozii la un depozit de artificii

Cel putin 19 persoane au murit joi intr-o serie de explozii la un depozit de artificii din Mexic, a precizat politia locala. Mai multi angajati, patru pompieri si doi ofiteri de politie care s-au grabit sa ajute si-au pierdut viata, in timp ce aproximativ 40 de persoane au fsot ranite, relateaza UPI.

Cel putin 21 de persoane au murit dupa ce o ambarcatiune cu turisti s-a rasturnat

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 35 sunt date disparute in apele din jurul insulei-statiune Phuket dupa ce o furtuna a rasturnat o barca plina de turisti, scrie The Guardian. Comandantul politiei.

EXPLOZIE de amploare la un depozit de artificii. Sunt zeci de morti. Momentul deflagratiei - VIDEO

Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma exploziilor produse la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec. Printre victime se.

Alerta in Canada, din cauza caniculei! Zeci de oameni au murit - VIDEO

Cel putin 19 persoane au murit in provincia Quebec in urma caniculei care afecteaza partea de est a Canadei de la sfarsitul saptamanii trecute, relateaza joi AFP. Numarul victimelor provocate de valul de c?.

CANICULA face VICTIME: Cel putin 17 morti in provincia canadiana Quebec

Caldura excesiva face victime in Canada. Cel putin 17 persoane au murit in provincia Quebec din cauza unei canicule de la sfarsitul saptamanii trecute, au anuntat miercuri autoritatile sanitare. in.

Cel putin 17 morti din cauza unei canicule in provincia canadiana Quebec

Cel putin 17 persoane au murit in provincia Quebec din cauza unei canicule, in estul Canadei, de la sfarsitul saptamanii trecute, au anuntat miercuri autoritatile sanitare, relateaza AFP.

Indonezia: Un feribot in care se aflau 140 de persoane s-a scufundat

Un feribot cu aproximativ 140 de persoane la bord s-a scufundat in apropierea coastelor insulei Sulavesi din Indonezia. Astfel, cel putin patru persoane au decedat in urma incidentului, potrivit Mediafax. De.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )