Libnet.ro
UNICEF

11:15

Explozie DEVASTATOARE la Complexul Energetic Oltenia! Ranitii, transferati la un spital din Belgia cu un avion al MApN

B1 B1,
Explozie DEVASTATOARE la Complexul Energetic Oltenia! Ranitii, transferati la un spital din Belgia cu un avion al MApN

Cei doi barbati raniti grav, sambata, in urma exploziei unui panou electric de la Cariera Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, sunt transferati, luni, la Grand Hospital de Charleroi din Belgia,. continuă pe B1

Cei doi muncitori care au suferit arsuri grave n explozia de la Complexul Energetic Oltenia vor fi transferati la un spital din Belgia

Cei doi muncitori care au fost electrocutati sambata in urma exploziei de la mina Pinoasa Complexul Energetic Oltenia) vor fi transferati in cursul zilei de astazi la Grand Hospital de Charleroi din Belgia, anunta Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat. Transferul se va face cu un avion al Ministerului Apararii Nationale, iar pacientii vor fi supravegheati pe parcursul transportului de un echipaj al SMURD Bucuresti.

Doi barbati au fost raniti in urma exploziei de la Complexul Energetic Oltenia. Starea lor este extrem de grava

Doi barbati au fost raniti in urma exploziei de la Complexul Energetic Oltenia, iar unul dintre ei a ajuns la Spitalul de Arsi cu arsuri de gradul II si III pe 70% din corp. Starea lui e foarte.

Cei doi barbati raniti n explozia de la Complexul Energetic Oltenia sunt n stare grava si necesita mai multe operatii

Unul dintre barbatii raniti in urma exploziei de la Complexul Energetic Oltenia a ajuns la Spitalul de Arsi cu arsuri de gradul II si III pe 70% din suprafata corpului, starea sa fiind grava, informeaza Mediafax. Cea de-a doua victima a fost operata, insa va suferi alte interventii, fiind grav ranita.

Un miner de la Complexul Energetic Oltenia a murit, prins de banda care transporta carbune

Un miner de la Cariera Pesteana Nord, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a murit, luni, dupa ce a fost prins de banda care transporta carbune, transmite corespondentul Mediafax.

Explozie DEVASTATOARE la Cariera Pinoasa! Bilantul VICTIMELOR

O explozie a unui panou electric a avut loc la Carierei Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, doi angajati fiind raniti. Cei doi angajati ar fi suferit arsuri pe fata si maini au fost.

Doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia, la spital in stare grava dupa ce s-au electrocutat

Doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia s-au electrocutat in timp ce incercau sa repare un transformator. Ei se aflau la Cariera Pinoasa, in apropiere de Rovinari, judetul Gorj, si au fost dusi la spital la Bucuresti.

Doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia, dusi la spitale din Bucuresti dupa ce un panou electric ar fi explodat

Doi angajati ai Carierei Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, s-au electrocutat in timp ce faceau reparatii la un transformator electric aproape de Rovinari. Potrivit Inspectoratului de Politie Gorj, panoul electric ar fi explodat. Cei doi sunt transportati la spitale din Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )