Libnet.ro
UNICEF

17:45

Explozie fara precedent de imbolnaviri in Statele Unite: 61.000 de cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore

B1 B1,
Explozie fara precedent de imbolnaviri in Statele Unite: 61.000 de cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare din Statele Unite ale Americiiau anuntat, duminica, un nou record in ceea ce priveste numarul de imbolnaviri. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate nici mai mult, nici. continuă pe B1

Bill Gates, reactie fara precedent despre testarea covid. De ce spune ca este o risipa totala

Intr-un interviu recent, co-fondatorul miliardar Microsoft, Bill Gates, a descris majoritatea noilor teste de coronavirus care se intampla in Statele Unite chiar acum drept risipa totala, deoarece dureaza prea mult timp pentru ca oamenii sa primeasca rezultatele lor. Bill Gates, reactie socanta in presa americana Gates, a doua cea mai bogata persoana din lume, cu .

E fara precedent de la Al Doilea Razboi Mondial incoace: SUA au facut anuntul

Criza medicala a produs schimbari semnificative in societate. Si de data asta e vorba de ce-au anuntat Statele Unite ale Americii. SUA au anuntat recent ca intra in recesiune. Si vestea mai.

Atac fara precedent la adresa lui Mircea Lucescu: E lipsit de principii, alunecos si nu s-a tinut niciodata de cuvant

Mircea Lucescu a decis in cele din urma sa accepte oferta lui Dinamo Kiev, in ciuda presiunii puse de fani. Antrenorul roman a fost la un pas sa renunte, dar patronul Igor Surkis l-a convins sa nu tina cont de critici. Doar ca ultrasii lui Dinamo Kiev nu fac niciun pas inapoi si anunta ca .

Atac fara precedent. Kelemen Hunor il distruge pe Iohannis: Un robot care imprastie ura!

Kelemen Hunor a lansat joi un atac fara precedent la adresa presedintelui. Presedintele UDMR a declarat ca Iohannis nu arata ca un presedinte echidistant, ci ca un robot care imprastie ura in societate. Kelemen Hunor a adaugat ca Romania nu are in momentul de fata un Executiv si un presedinte care sa gestioneze criza sanitara si economica.

Donald Trump a anuntat ca va interzice TikTok in Statele Unite

Presedintele Donald Trump a anuntat vineri ca va interzice in Statele Unite reteaua de socializare TikTok, suspectata de Washington ca poate fi folosita de serviciile de informatii chineze, potrivit AFP.

Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva Siriei pentru a-l presa pe presedintele Assad sa puna capat razboiului

Statele Unite au impus miercuri noi sanctiuni pentru a taia fondurile pentru guvernul preedintelui sirian Bashar al-Assad, avertizand ca oricine face afaceri cu Damascul risca sa fie inclus pe lista neagra, transmite Reuters.

Primul caine testat pozitiv la noul coronavirus in Statele Unite a fost eutanasiat

Primul caine care a fost testat pozitiv la coronavirus in Statele Unite a murit, anunta National Geographic, care precizeaza ca acesta a prezentat simptome asemanatoare cu cele dezvoltate de oameni, potrivit AFP.

TRILIOANELE INJECTATE PE PIETELE FINANCIARE NU AJUTA LA REDRESAREA ECONOMIEI REALE A inceput al doilea val al concedierilor din Statele Unite

In ultima zi a lunii iulie 2020 se incheie perioada de aplicare a unor prevederi ale Legii CARES Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security) din Statele Unite, pe baza careia a fost lansat un program de stimulare economica de 2,2 trilioane de dolari.

Statele Unite au incheiat un acord cu Sanofi si GlaxoSmithKline pentru furnizarea a 100 de milioane de doze ale unui vaccin experimental

Grupul francez Sanofi si grupul britanic GlaxoSmithKline for furniza Statelor Unite 100 de milioane de doze ale unui vaccin experimental pentru noul coronavirus, a anuntat administratia Trump, in timp ce principala agentie medicala din tara anticipeaza ca numarul victimelor provocate de boala Covid-19 va creste in urmatoarele saptamani, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )