Libnet.ro
UNICEF

23:30

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei. continuă pe B1

SUA: Trei persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit inDakota de Nord

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit joi intr-un lac din statul american Dakota de Nord, informeaza Associated Press. Trei persoane, printre care si un minor, au murit in urma.

China: Trei persoane, ranite dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat pe aeroportul din Shanghai (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite usor, duminica, pe un terminal al aeroportului international Pudong din Shanghai, dupa ce a explodat un dispozitiv improvizat. Explozibilii era improvizati avand la.

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene.

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc

Caz socant intr-un cartier din Braila. Un bebelus a fost gasit mort in ghena unui bloc. Cel care a facut descoperirea macabra a fost chiar presedintele asociatiei de locatari, care a sunat imediat.

Explozie pe un aeroport din China

Patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv in zona de inregistrare din aeroportul Pudong din Shanghai, estul Chinei, relateaza Associated Press, citand autoritatile chineze, transmite Mediafax.

Alerta cu bomba intr-o cladire de birouri din Nordul Capitalei

UPDATE 14: 45 Un suspect fost dus la audieri. Alerta cu bomba, joi, la un sediu de birouri din Nordul Capitalei. Sute de oameni au fost evacuati din cladirea respectiva, dar si din cladirile imediat.

The Tower, Dubai - cea mai inalta cladire din lume din 2020

Constructia noului zgarie-nor va incepe in iulie Dezvoltatorul imobiliar Emaar Properties din Dubai a lansat, la finele lunii aprilie, cel mai recent proiect de lux al sau, ce presupune constructia celei mai inalte cladiri din lume, The Tower, care va detrona actualul detinator al acestei pozitii - zgarie-norul Burj Khalifa 828 de metri inaltime). Desi nu a dezvaluit inaltimea noului turn, Emaar Properties a confirmat ca acesta va fi mai inalt decat cladirea Burj Khalifa, care a fost finalizata in 2009.

Atac armat intr-un club din Florida! Cel putin 20 de persoane au fost impuscate. Autorul atacului a murit

UPDATE - Autorul atacului armat dintr-un club de noapte din Orlando, Florida, frecventat de homosexuali, este mort, a anuntat duminica politia pe contul sau de Twitter, relateaza AFP, Reuters si DPA. Atac.

Atac armat intr-un club din Florida! Cel putin 20 de persoane impuscate. Atacatorul a luat ostatici

Un atac armat a avut loc intr-un club de homosexuali din Florida, Pulse Club. Cel putin 20 de oameni ar fi fost ucis dupa ce un barbat inarmat a luat cu asalt locatia. Un reporter al unei.

Generalul Victor Atanasie Stanculescu ar fi suferit un atac cerebral si se afla internat intr-o clinica din strainatate

General Victor Atanasie Stanculescu ar fi suferit un atac cerebral si se afla internat, sub supraveghere stricta, intr-o clinica privata. Incercand sa confirme informatia,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )