Libnet.ro
UNICEF

07:00

Explozie intr-un bloc din Bistrita. 9 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Adevărul Adevărul,
Explozie intr-un bloc din Bistrita. 9 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Noua persoane au fost ranite, dintre care una se afla in stare grava, in urma unei expozii care a avut loc intr-un bloc din Bistrita, marti noapte. Din primele informatii, cauza deflagratiei a fost o butelie de gaz. Blocul, care are 40 de apartamente, a fost afectat in intregime. continuă pe Adevărul

Explozie puternica intr-un bloc din Bistrita: Noua persoane au ajuns la spital si 65 de apartamente au fost afectate (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-un bloc din Bistrita. Noua oameni au ajuns la spital, iar unul este in stare grava, cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. Pagubele produse de deflagratie sunt mari, 65 de ap.

Noua persoane, la spital in urma unei explozii produse intr-un bloc din Bistrita

Noua persoane au fost transportate la spital, in aceasta noapte, in urma unei explozii produse intr-un apartament dintr-un bloc din centrul municipiului Bistrita, aproximativ o suta de locatari din cele 40 de apartamente ale imobilului fiind evacuati si ulterior fiind cazati la rude sau intr-un adapost pus la dispozitie de primarie, potrivit unor surse din presa.

Explozie la un bloc din Bistrita. 8 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Marti, dupa miezul noptii, a avut loc o explozie la un bloc din Bistrita. Explozia a fost una puternica si a pornit, se pare, de la o butelie. in urma exploziei a fost afectat intreaga cladire, iar 8 persoane au fost ranite. Una dintre persoane, un tanar, este in stare grava.

9 raniti, zeci de evacuati si 60 de apartamente avariate dupa o explozie la un bloc din Bistrita

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, la Bistrita, in urma unei explozii care a avut loc la un bloc, din cauza unei acumulari de gaze, iar peste 60 de apartamente au fost avariate, potrivit Mediafax.

VIDEO+FOTO. Noua persoane au ajuns la spital in urma unei explozii la un bloc din Bistrita. 40 de apartamente sunt distruse

Miercuri a avut loc o explozie la un bloc de locuinte din Bistrita. Noua persoane au fost transportate la spital, dintre care una este in stare grava, cu arsuri pe 70% din corp, transmite cotidianul local online bistriteanul. ro. 40 de apartamente au fost afectate.

Incendiu violent la ultimul etaj al unui bloc din Ploiesti

Pompierii din cadrul ISU Prahova intervin miercuri seara pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit intr-un apartament din Ploiesti.

Fotbalistul nigerian Izu Joseph a murit, dupa ce a fost impuscat intr-o piata din orasul sau natal

Fotbalistul nigerian Izu Joseph, in varsta de 24 de ani, a decedat, marti, dupa ce a fost impuscat intr-o piata din Okaki, orasul sau natal, conform BBC. Fundasul evolua la formatia.

Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania

Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, candidatul democrat la presedintia SUA, ori de la colaboratori ai acesteia a fost gasit intr-un server din Romania, anunta surse citate de.

VESTE BOMBA: Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania

Un document clasificat care a fost sustras de hackeri de la Hillary Clinton sau de la colaboratori ai sai a fost gasit intr-un server din Romania, potrivit unor surse, scrie publicatia The Washington.

Momente de groaza intr-o cafenea din Timisoara. Un barbat inarmat cu un pistol a intrat in local si i-a cerut barmanitei incasarile. Ce a urmat

Momente de groaza intr-o cafenea din Timisoara. Un barbat inarmat cu un pistol a intrat in local si, sub amenintarea armei, i-a cerut barmanitei incasarile. Tentativa de jaf a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )