Libnet.ro
UNICEF

22:15

Explozie intr-un bloc din Bucuresti. Un mort si mai multi raniti. Zeci de locatari evacuati

Antena3 Antena3,
Explozie intr-un bloc din Bucuresti. Un mort si mai multi raniti. Zeci de locatari evacuati

O puternica explozie s-a produs luni dimineata intr-un bloc de pe Aleea Podul Giurgiului din Bucuresti. O persoana a murit, iar alte cateva zeci au fost evacuate de pompieri, anunta Mediafax. continuă pe Antena3

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

Explozieintr-un bloc din Bucuresti: O persoana a murit si alte cateva zeci au fost evacuate (VIDEO)

Un om a murit si alti 30 au fost evacuatia in urma unei explozii puternice care s-a produs luni dimineata intr-un bloc de sapte etaje din Sectorul 4 al Capitalei, informeaza B1 TV. Propietarul apartamentului.

Autoritatile sunt in alerta. Focuri de arma in Bucuresti pentru a captura mai multi spargatori de masini. Ce furau indivizii

Noaptea, ca hotii este un proverb romanesc care s-a aplicat foarte bine si in cazul a patru barbati din Bucuresti care au fost surprinsi in aceasta dimineata, in timp ce jefuiau masini. Pentru ca indivizi au vrut sa scape de politisti, oamenii legii au fost obligati sa traga focuri de arma pentru a-i imobiliza. in .

Incident controversat la Cluj: O femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Care e explicatia oficiala Imaginile au starnit reactii diverse in social media (VIDEO)

Momente controversate la Cluj, unde o femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Scena a fost filmata de un locatar din zona, iar videoclipul a fost.

Anisie solicita ancheta, dupa ce a aflat de pe internet ca mai multi elevi de la o scoala au fost loviti de o profesoara

Monica Anisie solicita Inpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli, a scris ministrul Educatiei pe reteaua sociala.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Data in urmarire la batranete! O bunicuta de 82 de ani din Romania, cel mai in varsta infractor (FOTO)

Daca cei mai multi batrani se gandesc sa isi plimbe nepotii in parcuri, altii devin infractori. Este si cazul unei pensionare, in varsta de 82 de ani, care a devenit cea mai batrana persoana data in.

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

Autoritatile, in alerta! Se intampla la toate cresele din Bucuresti dupa descoperirea unui focar de infectie

Anuntul trist al diminetii vine din partea primarului Sectorului 6, care a anuntat depistarea mai multor cazuri de COVID-19 intr-o cresa din sector. in urma controalelor efectuate, Ciprian Ciucu, a convocat imediat Consiliul Local pentru Situatii de Urgenta, luand decizia de a inchide cresa cu pricina. Masuri stricte se vor lua, de asemenea, in toate .

Poluarea din Bucuresti nu pleaca nicaieri: scuza autoritatilor pentru dezastrul din weekend

Capitala Romaniei tinde sa fie cel mai periculos oras din Romania in care sa-ti petreci viata, iar cifrele inregistrate in weekend confirma dezastrul din Bucuresti. Aerul tinde sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )