Libnet.ro
UNICEF

22:15

Explozie la o locuinta din Satu Mare: O batrana a fost transportata la spital in urma deflagratiei (VIDEO)

B1 B1,
Explozie la o locuinta din Satu Mare: O batrana a fost transportata la spital in urma deflagratiei (VIDEO)

O explozie s-a produs la o locuinta din Satu Mare, o batrana ajungand la spital in urma deflagratiei, informeaza B1 TV. Este vorba de o defragratie produsa, cel mai probabil, din cauza. continuă pe B1

Acrobatie periculoasa facuta de niste elevi din Satu Mare chiar in curtea scolii. Acestia ar putea fi sanctionati de conducerea scolii (FOTO)

O acrobatie facuta de niste elevi din Satu Mare a starnit amuzamentul celorlalti colegi si ingrijorarea parintilor. Acestia au postat o fotografie din timpul momentului riscant pe Facebook,.

Explozie violenta la o casa din Satu Mare. Caramizile din cladire au ajuns la zeci de metri distanta / FOTO

O explozie violenta s-a produs, joi dimineata, la o casa din municipiul Satu Mare. in urma acesteia au fost ranite mai multe persoane iar o serie de masini au fost avariate.

Stadionul din 4.000 de piese de Lego ridicat de un pusti de 14 ani. Tanarul din Satu Mare a muncit zilnic timp de doi ani

Rares Miclaus, un tanar de 14 ani din Satu Mare, si-a folosit aproape tot timpul liber pentru a crea stadionul echipei favorite din piese lego. 000 de piese au fost folosite si zilnic e ceva de modificat.

Explozie violenta la Satu Mare. O femeie a fost ranita

Explozia s-a produs cel mai probabil de la o acumulare de gaze in soba de teracota a locuintei. Deflagratia a fost atat de puternica incat a afectat si casele din jur.

Un fost primar PSD schimba partidul inainte de alegeri. E nemultumit ca nu e pe un loc eligibil la parlamentare

Mai multi membrii marcanti ai PSD Satu Mare au recuoscut ca poarta discutii cu alte partide pentru a-si gasi loc pe listele lor la alegerile parlamentare. Dorel Coica este primul care face acest pas.

Afacerea cu cabina fotografica. Cum traieste un cuplu din Satu Mare din cutiile in care oameni intra sa-si faca poze amuzante

Cabina fotografica a aparut de doi ani pe piata, iar de atunci cererea pentru ea a explodat. Satmarenii au ajuns sa aiba cerere chiar din judete de la sute de kilometri distanta.

Mama primarului din Baia Mare, trimis in judecata pentru luare de mita, este prima pe listele de candidati PNL la Camera Deputatilor (VIDEO)

Mama primarului din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata pentru luare de mita, va candida la alegerile parlamentare din acest an pe listele PNL Maramures. Numele Vioricai Chereches este.

9 raniti, zeci de evacuati si 60 de apartamente avariate dupa o explozie la un bloc din Bistrita

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, la Bistrita, in urma unei explozii care a avut loc la un bloc, din cauza unei acumulari de gaze, iar peste 60 de apartamente au fost avariate, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )