Libnet.ro
UNICEF

16:16

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

B1 B1,
Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin zece persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE: Agentia Interfax anunta un nou bilant provizoriu: zece morti si 50 de raniti, intre care si copii. UPDATE: Vladimir Putin a anuntat, printr-un comunicat citat de RT, ca autoritatile. continuă pe B1

Explozie intr-o statie de metrou din Sankt-Petersburg. Cel putin zece morti si 50 de raniti

Cincizeci de persoane au fost ranite in explozia produsa luni in metroul din Sankt-Petersburg, cel de-al doilea oras ca marime al Rusiei, a anuntat, pe Twitter, Andrei Kibitov, seful serviciului de.

Atac terorist intr-o statie de metrou din Sankt-Petersburg. Cel putin zece morti si 50 de raniti

Cincizeci de persoane au fost ranite in explozia produsa luni in metroul din Sankt-Petersburg, cel de-al doilea oras ca marime al Rusiei, a anuntat, pe Twitter, Andrei Kibitov, seful serviciului de.

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin 12 persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE:Bilantul deceselor ca urmare a exploziei de la metroul din Sankt Petersburg a urcat la 12 persoane. UPDATE:Un alt treilea material exploziv care nu ar fi reusit sa fie detonat a fost gasit.

FOTO + Live VIDEO. Explozie puternica la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin 10 persoane ar fi murit in urma deflagratiei. Prima reactie a lui Putin: Luam in calcul orice varianta, inclusiv pe cea a unui atentat terorist

O explozie puternica a avut loc la metroul din Sankt Petersburg, al doilea oras ca marire din Rusia, potrivit agentiei de presa TASS. Stire in curs de actualizare.

FOTO + Live VIDEO. Explozie puternica la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin 10 persoane au murit si 50 au fost ranite in urma deflagratiei. Prima reactie a lui Putin: Luam in calcul orice varianta, inclusiv pe cea a unui atentat terorist

O explozie puternica a avut loc la statia din Teknologichesky Institut din Sankt Petersburg, al doilea oras ca marire din Rusia, potrivit agentiei de presa TASS. Deocamdata nu se cunoaste numarul de raniti, dar din inregistrarea video se putea observa ca pe tunel era foarte mult fum. Cea de-a doua explozie ar fi avut loc la statia Sennaya Ploschad, legata de prima statie.

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin 10 persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE:Ministrul rus al Sanatatii a revizuit bilantul atacului de la Sankt Petersburg la 10 morti, relateaza Interfax citat de Reuters. UPDATE:Noi informatii de la fata locului prezinta un.

ULTIMA ORA LIVE TEXT Rusia: Explozie in metroul din Sankt Petersburg / Cel putin 10 morti si 50 de raniti

O explozie a avut loc luni intr-o statie de metrou din Sankt Petersburg, ranind mai multe persoane, anunta site-ul rusesc Life News, reputat pentru legaturile apropiate cu serviciile de securitate, scrie Reuters. Potrivit agentiei oficiale Tass, cel putin 10 persoane au fost ucise. ----------------15:50: Agentia Interfax anunta, citand surse oficiale, 50 de persoane ranite / Printre persoanele ranite se afla si copii15:35 Vladimir Putin afirma ca sunt luate in calcul toate ipotezele, inclusiv o pista terorista15:32 Comitetul national anti-terorism a confirmat moartea a cel putin 10 persoane / Serviciile de salvare vorbesc despre inca 20 de persoane ranite15:27 Presedintele Vladimir Putin, care se afla in Sankt Petersburg, a fost informat despre incident15:25 Explozia a avut loc intr-unul dintre vagoane. Exista victime, a precizat pentru agentia Ria Novosti o sursa din serviciile de securitate, potrivit Reuters. Opt statii de metrou au fost inchise.

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel putin 9 persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar in acest oras si a fost informat (VIDEO)

UPDATE:Noi informatii de la fata locului prezinta un bilant in scadere al numarului persoanelor decedate. Atat RT cat si agentia Reuters sustin acum ca numarul persoanelor decedate ca.

ULTIMA ORA LIVE TEXT Rusia: Explozie in metroul din Sankt Petersburg / Bilant oficial :Cel putin 9 morti si peste 20 de raniti

O explozie a avut loc luni intr-o statie de metrou din Sankt Petersburg, ucigand cel putin 9 persoane si ranind peste 20. Procurorul general al Rusiei afirma ca este vorba de un atac terorist. ----------------17:41 O alta bomba artizanala a fost descoperita intr-o statie din centrul Sankt Petersburgului si a fost dezamorsata17:37: Camerele video de la metroul din Sankt Petersburg ar fi surprins imagini cu presupusul autor al atacului, a declarat o sursa pentru Interfax. 17:18 Date oficiale - Noua morti, peste 20 de raniti16:58 Procurorul general al Rusiei afirma ca este vorba de un atac terorist, scrie The Telegraph. 16:37: 25 de raniti, printre care si un copil, au fost spitalizati.

LIVE TEXT Rusia: Explozie in metroul din Sankt Petersburg / Bilant oficial: Cel putin 9 morti si peste 20 de raniti

O explozie a avut loc luni intr-o statie de metrou din Sankt Petersburg, ucigand cel putin 9 persoane si ranind peste 20. Procurorul general al Rusiei afirma ca este vorba de un atac terorist. ----------------18:08 Ministrul Sanatatii, Veronika Skvortsova, afirma ca 10 persoane au fost ucise in urma atentatului si alte 47 au fost ranite. 18:07: Presa rusa a publicat o prima imagine cu presupusul autor al atacului, potrivit The Telegraph. Barbatul din imagine este imbracat in negru, poarta o caciula neagra si are barba. 17:41 O alta bomba artizanala a fost descoperita intr-o statie din centrul Sankt Petersburgului si a fost dezamorsata17:37: Camerele video de la metroul din Sankt Petersburg ar fi surprins imagini cu presupusul autor al atacului, a declarat o sursa pentru Interfax. 17:18 Date oficiale - Noua morti, peste 20 de raniti16:58 Procurorul general al Rusiei afirma ca este vorba de un atac terorist, scrie The Telegraph. 16:37: 25 de raniti, printre care si un copil, au fost spitalizati.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )