Libnet.ro
UNICEF

19:30

Explozie la New York, soldata cu 29 de raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Explozie la New York, soldata cu 29 de raniti

ACTUALIZARE 10:53 MAE: Consulatul Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta in urma exploziei din cartierul Chelsea Consulatul General al Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta din partea unor cetateni romani, in urma exploziei care a avut loc, in cursul noptii de sambata, in cartierul Chelsea din Manhattan, transmite Ministerul Afacerilor Externe MAE). *ACTUALIZARE 09:58 Autoritatile au descoperit in apropiere inca un dispozitiv artizanal ----------- O explozie puternica a zguduit sambata noaptea cartierul Chelsea din districtul newyorkez Manhattan, aducand in zona efective insemnate ale politiei si pompierilor, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO UPDATEExplozie in New York, 29 de persoane au fost ranite / Autoritatile au gasit un al doilea dispozitiv exploziv

O explozie a zguduit cartierul Chelsea din Manhattan New York) sambata seara, ranind cel putin 29 de persoane, au spus autoritatile, adaugand ca trateaza deflagratia ca pe un act criminal, dar care pana acum nu pare legata de nicio organizatie terorista, transmite Reuters. 28 Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo a declarat ca nici la acest moment nu exista vreun indiciu ca explozia ar avea legatura cu terorismul international.

Explozie in Manhattan: cel putin 29 de raniti. Primarul New York-ului: A fost un act intentionat. Atac cu arma alba si in Minnesota: opt raniti

Cel putin 29 de persoane au fost ranite, dupa ce o explozie a zguduit in timpul noptii zona rezidentiala newyorkeza Chelsea din cartierul Manhattan. in apropierea locului exploziei s-a descoperit un al doilea dispozitiv improvizat: o oala sub presiune din care ieseau cabluri conectate la un telefon mobil. Informatiile demostreaza ca explozia a fost un act intentionat si nu s-a produs accidental, transmite Reuters.

FOTO+VIDEO. Explozie la New York. 29 de oameni au fost raniti. Unul din dispozitivele explozive improvizate este o oala sub presiune. Aceeasi metoda a fost folosita in atacurile de la Boston din 2013

O explozie a avut loc la New York, duminica dimineata, in urma careia au fost ranite 29 de persoane, informeaza Reuters.

FOTO+VIDEO. Explozie la New York. 29 de oameni au fost raniti. Autoritatile vorbesc despre un act intentionat. Un al doilea dispozitiv a fost gasit

O explozie a avut loc la New York, duminica dimineata, in urma careia au fost ranite 29 de persoane, informeaza Reuters.

Explozie puternica in New York. Zeci de raniti

E explozie puternica a avut loc in New York, sustin martorii, care indicau camioane si ambulante care se indreptau spre fata locului, scrie BBC. Departamentul de Pompieri din NY sustine ca explozia .

Ciolos se va intalni cu Obama: Premierul pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a ONU. Vezi programul

Dacian Ciolos pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, informeaza ziare. com. in cadrul vizitei sale in Statele Unite, premierul va participa la o receptie.

Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

La New York Fashion Week s-au prezentat, pe langa creatii nonconformiste si, considerate de multi, ciudate, si outfituri obisnuite, cum este cazul rochiilor pe care le poti purta la evenimentele speciale, fara sa pari o fashionista neinteleasa. Iata cele mai frumoase modele prezentate.

Camerele de supraveghere au surprins momentul exploziei care a zguduit centrul New York-ului - VIDEO

Momentul exploziei care a zguduit centrul New York-ului, in noaptea de sambata spre duminica, a fost surprins de o camera de supraveghere. in imagini se vede explozia, in plan.

America, opera de arta din aur amplasata in toaleta unui muzeu din New York

Toaleta muzeului Guggenheim din New York detine, de vineri, un vas de WC din aur masiv, potrivit EuropaFM. Vasul este o opera de arta intitulata America siapartine artistului italian Maurizio.

ALERTA in New York. Explozie de proportii in Manhattan cu 29 de persoane ranite. Exista indicii ca dispozitivul exploziv ar fi fost pus intentionat (VIDEO + FOTO)

UPDATE: MAE anunta ca niciun roman nu a cerut asistenta in urma exploziei din New York. Cartierul Chelsea din districtul newyorkez Manhattan a fost zguduit sambata noaptea de o explozie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )