Libnet.ro
UNICEF

10:15

Explozie in parcarea unui bloc din Bucuresti. Trei masini au ars ca o torta! Detalii cumplite

B1 B1,
Explozie in parcarea unui bloc din Bucuresti. Trei masini au ars ca o torta! Detalii cumplite

Scene de cosmar au fost surprinse duminica noaptea in Bucuresti. Mai multe masini s-au facut scrum in parcarea unui bloc din zona Titan. Locatari au sunat ingroziti la 112 in momentul in care au auzit mai. continuă pe B1

Tragedie in Ilfov! Un muncitor a murit dupa ce a cazut de pe o schela a unui bloc in constructie

Tragedie in judetul Ilfov! Un muncitor a murit, luni, dupa ce a cazut de la o inaltime de zece metri in timp ce lucra la constructia unui bloc din orasul Otopeni. Politistii din Otopeni s-au deplasat la.

Un muncitor care lucra la un bloc din Otopeni a murit, dupa ce a cazut de pe o schela

Un muncitor a murit, luni, dupa ce a cazut de la o inaltime de zece metri in timp ce lucra la constructia unui bloc din orasul Otopeni. Politistii din Otopeni s-au deplasat la fata locului in vederea ef.

Andreea Esca, asa cum nu credeai ca o vei vedea vreodata! Ce a facut prezentatoarea TV intr-un club de noapte din Bucuresti

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor PRO TV, s-a afisat asa cum nu credeai ca o vei vedea vreodata. Ce a facut intr-un club de noapte din Bucuresti? Andreea Esca, intr-un club de noapte din Bucuresti Andreea Esca, emblema postului PRO TV se afiseaza din ce in ce mai diferit fata de cum o facea in urma .

Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Universitatea din Bucuresti UB) si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) vo.

Se face! Dupa EURO 2020 incepe constructia Salii Polivalente din Bucuresti

In vara anului 2020 vor incepe lucrarile de constructie pentru Sala Polivalenta multifunctionala din Bucuresti.

Pe ce strazi din Bucuresti vor fi restrictii de circulatie pentru parada de 1 Decembrie. Rutele ocolitoare recomandate de Politia Romana

Duminica, 1 decembrie, in Capitala se desfasoara parada militara, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Pentru a asigura buna organizare a evenimentului, politistii de la Brigada Rutiera au impus restrictii de trafic atat sambata, 30 noiembrie, cat si duminica. Pentru a evita zonele aglomerate, politistii recomanda rute alternative. Restrictii de trafic in Capitala pentru parada .

Un politist din Bucuresti a urmarit hotii cu sotia in masina: Liviule, opreste sa ma dau jos. Nu face asta cu mine in masina, te rog!

Un politist din Bucuresti, aflat in timpul liber, a prins mai multi infractori cu sotia in masina. Agentul urma sa plece la cumparaturi cu nevasta atunci cand a observat o spargere si a pornit in.

VIDEO Accident cu patru raniti, in Buzau, pe drumul european E85. Trei masini au intrat in coliziune

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident cu trei autoturisme implicate. Coliziunea s-a produs in momentul in care o masina de Prahova a patruns pe contrasens, a lovit un autoturism de pe contrasens iar aceasta din urma a fost proiectata intr-o alta masina.

Impact violent intr-o intersectie din Drobeta Turnu Severin. Trei masini avariate serios

Un accident de circulatie s-a produs sambata seara, in jurul orei 20,30 la intersectia strazilor Anghel Saligny cu Iuliu Maniu din Drobeta Turnu Severin. Doua autoturisme au intrat in coliziune, ambele suferind avarii serioase in urma impactului.

Soferul cu Touareg care a sicanat si lovit intentionat, in 2015, o masina in zona fantanii Miorita din Bucuresti, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare (VIDEO)

Deznodamant neasteptat in dosarul unui bucurestean care a sicanat un alt sofer in trafic. 5 pasageri aflati in masina lovita si un pieton au fost raniti. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )