Libnet.ro
UNICEF

11:45

Explozie la un poligon militar din Rusia: cel putin doi morti si sase raniti. Ce testa armata rusa?

Adevărul Adevărul,
Explozie la un poligon militar din Rusia: cel putin doi morti si sase raniti. Ce testa armata rusa?

Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in urma unei explozii produse joi la un poligon de lansare a rachetelor balistice din nordul Rusiei, in timpul unui test de armament, sputnik. continuă pe Adevărul

Cel putin sapte raniti si sute de persoane evacuate in Siberia, in urma unor explozii provocate de un incendiu la un depozit de munitie militara

Sapte persoane au fost ranite, iar sute de persoane au fost evacuate luni, in urma unor explozii provocate de un incendiu intr-un depozit de munitie militara, in Siberia, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP.

Cel putin 79 de persoane, spitalizate dupa ce au fost intoxicate cu monoxid de carbon in China

Cel putin 79 de persoane au fost spitalizate dupa ce s-au intoxicat, in mod suspect, cu monoxid de carbon. Incidentul s-a petrecut in provincia Jiangxi din estul Chinei, potrivit Reuters. Totul s-a.

Mandat de arestare in lipsa emis de o instanta din Rusia pentru Vladimir Plahotniuc Oligarhul s-ar afla in Statele Unite

O instanta din Rusia a decis luni sa emita mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, scrie Mediafax, citand agentia TASS.

VLADIMIR PUTIN nu se joaca! Judecatorii din Rusia au blocat conturile organizatiei lui Aleksei Navalnii

Conturile organizatiei Fondul luptei impotriva coruptiei si a colaboratorilor principalului opozant al lui Vladimir Putin,Aleksei Navalnii, au fost blocatejoi, in urma unei anchete cu privire la.

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza zborurilor anulate ale companiei British Airways. Cel putin 20.000 de pasageri sunt afectati

British Airways BA) se confrunta cu probleme ce tin de IT. Din aceasta cauza, mai mult de 20. 000 de calatori au avut de suferit, zborurile de pe aeroporturile Heathrow si Gatwick fiind in mare parte anulate. Companiei nu i-au functionat sistemele de check-in online si cel de plecari ale zborurilor, scrie The Independent.

Parchetul din Rusia vrea sa ia copilul unui cuplu care a mers cu el la protest

Parchetul rus a cerut marti decaderea din drepturile parintesti pentru un barbat si o femeie care au participat la un protest din Moscova, la finalul lui iulie, impreuna cu copilul lor de un an, scrie AFP.

Judecatorii din Rusia au dispus arestarea lui Vladimir Plahotniuc! Acuzatii grave la adresa oligarhului moldovean

Judecatoria regiunii Tversk din Moscova a emis luni un mandat de arest din oficiu pe numele oligarhului Vladimir Plahotniuc. Prin urmare, fostul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimit Plahotniuc,.

Teodor era in tura pe taxi luni seara si s-a oprit sa manance la un fast food din oras. Dupa putin timp a facut stop cardiac. Ce inghitise de fapt barbatul?

Un tanar din Focsani, in varsta de 23 de ani, a murit marti la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon, intr-un mod inexplicabil. Teodor Ungureanu era taximetrist si in noaptea de luni a mancat la un fast-food di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )