Libnet.ro
UNICEF

11:15

Explozie puternica la o fabrica de vopsele din Valcea. A fost emis mesajul RO-ALERT

Antena3 Antena3,
Explozie puternica la o fabrica de vopsele din Valcea. A fost emis mesajul RO-ALERT

Pompierii intervin, sambata, la o fabrica de preparare lacuri si vopsele din Mihaesti, unde a avut loc o explozie urmata de incendiu, informeaza ISU Valcea. Autoritatile au transmis un mesaj RO-ALERT. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Explozie urmata de incendiu la o societate de preparare lacuri si vopsele din Valcea Incendiul a fost stins dupa 4 ore, dar sunt scurgeri de materiale inflamabile

Incendiul izbucnit la fabrica unei societati de preparare lacuri si vopsele din judetul Valcea a fost stins dupa patru ore. Exista insa pericol mare de reaprindere si scurgeri de substante inflamabile, relateaza Mediafax.

Explozie urmata de incendiu la o fabrica de vopsele din Valcea

Pompierii intervin, sambata, la o fabrica de preparare lacuri si vopsele din Mihaesti, unde a avut loc o explozie urmata de incendiu, informeaza ISU Valcea. Potrivit sursei citate, nu sunt persoane.

Explozie urmata de incendiu la o fabrica de vopsele din Valcea: se degaja fum toxic

Pompierii intervin, sambata, la o fabrica de preparare lacuri si vopsele din Mihaesti, judetul Valcea, unde a avut loc o explozie urmata de incendiu, populatia fiind informata prin sistemul RO-Alert ca se degaja fum toxic.

Explozie, urmata de incendiu, la o fabrica de lacuri si vopsele din Valcea: Mai multe autospeciale intervin(FOTO)

O explozie, urmata de un incendiu, s-a produs, sambata, la o fabrica de lacuri si vopsele din judetul Valcea, informeaza voceavalcii. ro. Este vorba despre o societate comerciala aflata in comuna.

Explozie puternica in Bucuresti: un mort si trei raniti. Raed Arafat, declaratii despre starea ranitilor

O persoana a murit si trei au fost ranite, potrivit primelor informatii, dupa ce o explozie puternica s-a produs vineri dimineata la o fabrica de prefabricate de pe Bulevardul Preciziei din Bucuresti, in cartierul Militari, Sectorul 6.

Incendiu la un depozit din Dambovita! A fost emis mesajul RO-ALERT

Un incendiu a izbucnit, sambata, la un depozit de substante chimice din localitatea damboviteana Butimanu, informeaza ISU Dambovita. La fata locului au intervenit forte sporite de pompieri, iar.

Explozie puternica in Capitala. Un mort si trei raniti grav

Oexplozie puternica s-a produs vineri dimineata la o fabrica de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din Bucuresti, in cartierul Militari, sectorul 6. O persoana a murit si trei au fost ranite,.

Incendiu puternic in zona Pipera din Capitala. A fost emis mesaj RO-ALERT. Sute de oameni, evacuati

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )