Libnet.ro
UNICEF

20:30

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: 3 persoane ranite si zeci de locatari evacuati

B1 B1,
Explozie puternica intr-un bloc din Resita: 3 persoane ranite si zeci de locatari evacuati

O explozie puternica a avut loc marti dimineata intr-un bloc din Resita. Trei etaje din cele 10 ale imobilului au fost afectate. Tavanul dintre doua etaje a cedat in urma exploziei. Trei persoane au avut. continuă pe B1

Explozie puternica intr-un bloc din Resita

O explozie puternica a avut loc, in aceasta dimineata, intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului fiind afectate.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: O femeie a fost gasita moarta sub daramaturi

UPDATE9:00:O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, marti dimineata, pe trotuarul din fata blocului din Resita in care a avut loc o explozie. O explozie puternica a avut loc marti.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita, in aceasta dimineata

O explzie puternica a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului au fost afectate. Zidurile unor apartamente au fost spulberate de suflul deflagratiei. Locatarii au.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita. O persoana a murit, mai multi oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita. O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi. Alte persoane au fost ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au.

Trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice intr-un bloc din ...

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au fost evacuati, in conditiile in care au fost grav avariate parterul si primele doua etaje ale imobilului, unde nu se mai poate locui, transmite Mediafax. Explozia a avut loc intr-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Resita, intr-un apartament de la etajul al doilea. In urma deflagratiei, trei persoane au fost ranite, una fiind .

UPDATE: Un mort, trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice ...

UPDATE: O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, marti dimineata, pe trotuarul din fata blocului din Resita in care a avut loc o explozie, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat ca femeia a fost gasita in fata blocului, pe trotuar, sub daramaturi. _ _ _ _ _ O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei .

FOTO VIDEO Explozie la un bloc din Resita. O femeie a murit si zeci de apartamente au fost afectate

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata la ultima scara a blocului 26 de pe Bulevardul Republicii din Resita.

Accident in centrul Capitalei. Un tanar a ajuns cu masina intr-o fantana din Piata Unirii

Un tanar de 20 de ani s-a rasturnat cu masina, duminica dupa-amiaza, intr-o fantana de la Piata Unirii din Bucuresti. in urma accidentului, nici o persoana nu a fost ranita, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )