Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie PUTERNICA la o scoala din Crimeea. Sunt ZECI DE MORTI SI RANITI (FOTO)

B1 B1,
Explozie PUTERNICA la o scoala din Crimeea. Sunt ZECI DE MORTI SI RANITI (FOTO)

Explozie la o scoala din Crimeea. Cel putin 10 persoane au murit si alte 40 au fost ranite. Explozia a avut loc la unitatea de invatamant din orasul Kerci, in Peninsula Crimeea, scrie Agerpres, citand. continuă pe B1

ATAC ARMAT la un liceu din Crimeea: Sunt ZECI DE MORTI SI RANITI

Rasturnare de situati in cazul exploziei de la cantina unei scoli din Crimeea. Comitetul de ancheta rus de pe langa Parchetul General de la Moscova a declarat ca un elev de 18 ani a deschis focul cu o arma in.

Explozie la o scoala din Rusia. Sunt cel putin zece morti si peste 40 de raniti

Cel putin zece persoane au murit si peste 40 au fost ranite in urma unei explozii la un colegiu din Kerci, din estul Peninsulei Crimeea, conform reprezentantilor Serviciilor de Urgenta din Rusia. Incidentul a.

Explozie la un liceu din Crimeea, cel putin 10 victime

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost ranite, intr-un liceu profesional, in orasul Kerci, in Crimeea, au anuntat servciile de interventie, citate de agentiile ruse de presa, relateaza Reuters.

Explozie puternica in Drobeta-Turnu Severin. O s-a ales cu arsuri grave

O explozie foarte puternica a izbucnit duminica intr-un bloc din Drobeta-Turnu Severin. Totul s-a produs intr-un apartament situat la etajul trei. Proprietara apartamentului a ajuns la spital cu ars.

Uraganul Michael a devastat America. Sunt zeci de morti si sute de disparuti

Cel putin 29 de persoane au murit in urma uraganului Michael, in timp ce echipele de interventie sapa printre daramaturi pentru a da de urma a sute de persoane care au fost date disparute in Florida, la.

Raport: Crimele de razboi mpotriva minoritatii srbe din Croatia sunt nca ignorate

Dupa un protest declansat de lipsa condamnarilor in cazuri de crime de razboi impotriva croatilor, un nou raport arata ca exista foarte putine condamnari pronuntate impotriva crimelor comise impotriva sarbilor din Croatia, informeazaBalkan Insight.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )