Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie puternica la un terminal de gaz din Austria. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Explozie puternica la un terminal de gaz din Austria. Sunt mai multe victime

O explozie survenita marti dimineata la un terminal de gaz din Baumgarten, in estul Austriei, s-a soldat cu un mort si ranirea mai multor persoane. Explozia, ale carei cauze nu au fost deocamdata. continuă pe Antena3

Explozie la un terminal de gaz din Austria: Un mort si 60 de raniti

O explozie s-a produs, marti dimineata, la un terminal de gaz din Baumgarten, in estul Austriei. Crucea Rosie a anuntat ca bilantul exploziei este un mort si 18 raniti, in timp ce politia austriaca a anuntat ca este vorba despre 60 de raniti, potrivit AFP.

Europa este in alerta dupa explozia din Austria care a dus la sistarea livrarilor de gaze

O explozie puternica a avut loc marti dimineata la cel mai important hub de gaze din Europa situat la Baumgarten in estul Austriei. O persoana a murit, iar cel putin 21 au fost ranite, conform bilantului pr.

Preturile gazelor naturale a crescut vertiginos dupa explozia de la cel mai mare hub din Austria

O explozie puternica a avut loc vineri la cel mai mare terminal de gaze naturale situat la Baumgarten, in estul Austriei. Acest eveniment a creat o adevarata unda de soc in Europa, numeroase.

VIDEO Cel putin un mort si 18 raniti in urma unei explozii la o conducta de gaz din Austria

Cel putin o persoana a murit si alte 18 au fost ranite in urma unei explozii produse la o conducta de gaz a OMV din Austria, relateaza oe24. at. Incidentul a avut loc marti dimineata la Baumgarten, la est de Viena.

Cel putin un mort si 18 raniti in urma unei explozii la o conducta de gaz din Austria VIDEO

Cel putin o persoana a murit si alte 18 au fost ranite in urma unei explozii produse la o conducta de gaz a OMV din Austria, relateaza oe24. at. Incidentul a avut loc marti dimineata la Baumgarten, la est de Viena.

Stare de alerta in Europa, in domeniul energiei. Pretul gazelor creste brusc dupa explozia din Austria

Stare de alerta in Europa, in domeniul energiei. in urma unui accident foarte grav care a avut loc in Austria, efectele in planul pietei de energie sunt dramatice. Se vorbeste de o.

Italia declara stare de urgenta dupa explozia de la terminalul de gaze din Austria

ACTUALIZARE 15:45 Gazprom redirectioneaza fluxul de gaze spre Europa in urma exploziei Subsidiara care se ocupa de exportul gazelor naturale de la Gazprom a precizat ca lucreaza la redirectionarea fluxului de gaze, afectat de explozia hub-ului de gaze detinut de OMV la Baumgarten, Austria, potrivit Bloomberg. ------ Italia va declara starea de urgenta cu privire la livrarile de energie, dupa explozia de la terminalul de gaze de la Baumgarten, estul Austriei, a declarat astazi ministrul italian al Industriei, Carlo Calenda, potrivit Reuters.

Peste o suta de noi cazuri de rujeola inregistrate in ultima saptamana. Din totalul imbolnavirilor, mai mult 95 la suta au aparut la persoane nevaccinate

Peste o suta de noi cazuri de rujeola s-au inregistrat in ultima saptamana in 16 judete din tara, numarul imbolnavirilor ajungand la 10. 116 de la debutul epidemiei. Aproape 9. 690 de cazuri, reprezentand peste 95 la suta, au aparut la persoane care nu s-au vaccinat deloc, informeaza news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )