Libnet.ro
UNICEF

14:00

Explozii la Bruxelles. Anonymous avertizeaza: ISIS a pregatit mai multe atacuri. LISTA locurilor vizate

Antena3 Antena3,
Explozii la Bruxelles. Anonymous avertizeaza: ISIS a pregatit mai multe atacuri. LISTA locurilor vizate

Hackerii de la Anonymous anunta ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume. Lista cu locurile vizate de islamisti, potrivit Anonymous: - Evenimentele de la Paris - Wrestling. continuă pe Antena3

Teroare la Bruxelles. Hackerii de la Anonymous avertizeaza ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume

Dupa atentatele de marti dimineata, de la Bruxelles, hackerii de la Anonymous au anuntat ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume.

GALERIE FOTO VIDEO Imagini dramatice din Bruxelles dupa ce aeroportul si metroul au fost zguduite de mai multe explozii

Aeroportul Zaventem si metroul din Bruxelles au fost zguduite marti dimineata de mai multe explozii, iar primele informatii indica zeci de morti si raniti. Pe Twitetr si pe retelele sociale au inceput sa circule imagini si clipuri video cu momentele dramatice din timpul si dupa producerea evenimentelor.

Primarul Bruxelles-ului: Printre ranitii de la metrou sunt persoane de mai multe nationalitati

Printre ranitii atentatului care a avut loc in statia de metrou Maelbeek sunt persoane de mai multe nationalitati, a anuntat, marti, primarul capitalei belgiene Bruxelles.

Coreea de Nord loveste din nou! A lansat mai multe rachete in apele sale teritoriale

Coreea de Nord a lansat luni mai multe rachete cu raza scurta de actiune in apele sale teritoriale din est, a anuntat armata sud-coreeana, citata de Reuters si Yonhap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )