Libnet.ro
UNICEF

18:30

Exportatorii turci de citrice vor o cota mai mare pe piata noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exportatorii turci de citrice vor o cota mai mare pe piata noastra

Producatorii turci de citrice vor ca Romania sa aiba o cota mai mare in exportul lor de profil, care se apropie de un miliard de dolari, in conditiile in care tara noastra isi asigura mai mult de jumatate din importul necesar de citrice din Grecia si Turcia, potrivit Turkish Citrus Promotion Group. continuă pe Ziarul Bursa

Cand cerem un salariu mai mare?

Care sunt motivatia si factorii motivatori pentru un angajat? Un venit mai mare? Alte beneficii, ca de exemplu masina, bonusuri, asigurari, pensie privata, produse la un pret avantajos, actiuni etc. ? Calitatea mediului de lucru sef tolerant, colegii,.

Confruntari VIOLENTE intre refugiati si fortele de ordine in cea mai mare TABARA din Bulgaria: MIGRANTII au aruncat cu pietre si au incendiat anvelope (VIDEO)

Incidente violente in cea mai mare tabara de refugiati din Bulgaria. Migrantii au aruncat cu pietre in politisti, au incendiat anvelope si s-a catarat pe gardurile care inconjoara tabara, in.

VIDEO Cea mai mare versiune a avionului Airbus A350 a efectuat joi primul sau zbor

Cea mai mare versiune a avionului Airbus A350, cu doua motoare, a efectuat joi primul sau zbor, punand sub semnul intrebarii viitorul aeronavelor cu patru turbine, intre care A380 si Boeing 747, relateaza Bloomberg.

Vasilescu, BNR: Gonim cu viteza cea mai mare in UE! Viteza este buna, dar baza nu e la fel de buna

Romania nu a iesit din criza, ci se afla intr-o perioada de tranzitie in care inregistreaza cea mai mare viteza de crestere din Uniunea Europeana, dar pe o baza care nu este la fel de buna, sustine Adrian Vasilescu, consilier strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), fiind citat de Agerpres. Este cert, criza a inceput cu o recesiune, dar din 2011 avem crestere economica, iar aceasta s-a grabit tot mai mult, iar in 2016, suntem prima tara ca viteza din UE. Gonim cu viteza cea mai mare in UE, dar din pacate avem o povara istorica cumplita pe care o ducem in spate, si daca viteza este buna, baza nu mai e la fel de buna, a explicat miercuri Vasilescu, in cadrul unei dezbateri cu privire la evolutia Romaniei in cei zece ani de la aderarea la Uniunea Europeana.

Coreea de Sud: Perchezitii la Samsung si la cel mai mare fond de pensii

Procuratura din Coreea de Sud a perchezitionat miercuri birourile Samsung Group si ale celui mai mare fond de pensii din tara, National Pension Service NPS), in urma relatarilor presei despre legaturile acestora cu o apropiata a prsedintelui Park Geun-hye, care a fost inculpata intr-un scandal de trafic de influenta, transmit Reuters si News. ro.

Cel mai mare curs de prim ajutor, in caz de stop cardiorespirator, din nord-vestul tarii

Serviciul Judetean de Ambulanta SAJ) Bihor a organizat cel mai mare curs de acordare a primului ajutor in caz de stop cardiorespirator din nord-vestul tarii. Aproximativ o mie de persoane au participat la lectia predata de 62 de echipaje medicale.

Peste 6.000 de profesori turci suspendati vor fi repusi in drepturi

Turcia va repune in drepturi 6. 000 de profesori suspendati in ultimele luni, a anuntat, vineri, unul dintre cele mai importante sindicate ale cadrelor didactice din Turcia.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cele mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cel mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

(P) Peste 40000 de produse in cea mai mare biblioteca digitala de design interior din Romania

ClassIN anunta lansarea celei mai mari biblioteci digitale de produse de design interior din Romania, pe platforma www. classin. ro, prezentand in exclusivitate, peste 300 de cataloage. pe aceasta platforma se regasesc peste 40. 000 de produse, de la mobilier, obiecte de decor si corpuri de iluminat, la accesorii sanitare, finisaje, drapaje si tapet. Oferta ClassIN acopera intregul necesar al unei locuinte sau birou, punand la dispozitie produse din game diferite de pret, semnate de branduri consacrate la nivel international sau de marci romanesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )