Libnet.ro
UNICEF

01:05

Expozitie de arheologie si spectacol de teatru, in Buzau, de Ziua Culturii

Adevărul Adevărul,
Expozitie de arheologie si spectacol de teatru, in Buzau, de Ziua Culturii

Ziua Culturii Nationale va fi marcata, vineri, la Muzeul Judetean Buzau, prin mai multe evenimente la care este permisa prezenta publicului, dar cu respectarea normelor de distantare fizica. continuă pe Adevărul

Legaturile poetului Mihai Eminescu cu intelectualii din Focsani, prezentate in premiera de Ziua Culturii Nationale

Primaria Municipiului Focsani impreuna cu institutiile de cultura din subordine organizeaza de Ziua Culturii Nationale, pe 15 ianuarie 2021, un eveniment special. Manifestarea se va desfasura in Sala Balada, cu un public limitat la 100 de persoane.

Expozitie de grafica si acuarela, dedicata Zilei Culturii Nationale, la muzeu

Vernisajul expozitiei grafica si acuarela maestri ai artei romanesti, dedicat Zilei Culturii Nationale, va avea loc vineri, 15 ianaurie, la ora 11. 00, la sediul Muzeului Dunarii de Jos din Calarasi, situat in strada Progresului, nr.

Romanian Chamber Orchestra va lansa un film dedicat Zilei Culturii Nationale

Ansamblul Romanian Chamber Orchestra va lansa un film dedicat Zilei Culturii Nationale, 15 ianuarie.

Anotimpurile dialogului despre teatru cu Octavian Saiu. Arta care nu hiberneaza niciodata: Scenografia de teatru, la timpul prezent

Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, prin Teatrelli, va organiza in data de 15 ianuarie, de la ora 19. 00, de Ziua Culturii Nationale, o editie speciala a Anotimpurilor dialogului despre teatru cu Octavian Saiu - Arta care nu hiberneaza niciodata: Scenografia de teatru, la timpul prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )